ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Να μπει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ θέλει ο Φίλιππος Μελίκης

Να μπει με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής θέλει ο Φίλιππος Μελίκης, με την πρεμιέρα να τον βρίσκει να φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Διαβατού.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 στο γήπεδο του Διαβατού με ώρα έναρξης στις 4μμ.

Με την αποφασιστικότητα για νίκη να ξεχειλίζει, οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Ντάμτσιου θα ριχτούν στην μάχη ενός απαιτητικού πρωταθλήματος με στόχο να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο τεχνικός του Φιλίππου δεν θα έχει στην διάθεση του τους Αργυρόπουλο και Βουδούρη που αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών, ενώ η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι της πρεμιέρας αποτελείται από τους εξής:

Τζακέρι, Ζέρβα, Δημητρούση, Θεοδώρου, Κίρτσογλου, Γαλόπουλο, Λίπε, Μαραβελάκη, Ράδη, Χουρίδη, Πιπιλιάρη, Μπουκουβάλα, Μουστάκα,Tερζή, Κούβαρο, Καραβαδέ, Μπιγκάνο, Λίβα, Θεοχαρόπουλο, Κουσουλάκη και Γεωργίου.

Ο προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος σε δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ανέφερε χαρακτηριστικά για το ματς του Σαββάτου:

''Το φετινό πρωτάθλημα πιστεύω ότι είναι η αφετηρία μιας νέας εποχής για το Φίλιππο Μελίκης και τόσο εγώ με το προπονητικό επιτελείο όσο και οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Με σεβασμό απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ατρόμητου Διαβατού, είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ξεκινήσουμε θετικά και με καλό ποδόσφαιρο τη φετινή μας προσπάθεια.''

Εμείς, απ' την πλευρά μας, καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να δώσει δυναμικό παρών στις κερκίδες του γηπέδου του Διαβατού και με την φωνή του να στηρίξει την προσπάθεια των δύο ομάδων.

Η διοίκηση του συλλόγου με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, χαρά, γκολ, επιτυχίες και όμορφες στιγμές!