ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α’ ΕΠΣΗ: Καταιγιστικό δεύτερο ημίχρονο στην Καψόχωρα με νικητή τον Σταυρό! (φωτο)

Η αναμέτρηση στην Καψόχωρα ξεκίνησε με ισορροπία και χωρίς γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε μια εντυπωσιακή πορεία γεμάτη δράση και τέρματα.

Ο Σταυρός μπήκε στο παιχνίδι αποφασισμένος και ο Κιοσέογλου αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή, πετυχαίνοντας χατ-τρικ μέσα σε 18 λεπτά (55', 63', 73'). Με αυτά τα τρία γκολ, η ομάδα του πήρε προβάδισμα 0-3, δείχνοντας να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση.

Ωστόσο, η Καψόχωρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στα τελευταία λεπτά, ο Αργυρόπουλος ανέβασε την ένταση του αγώνα, μειώνοντας το σκορ σε 2-3 με δύο γκολ (83', 93').

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και στο 90+4', ο Πατσιαβούρας σημείωσε το τελικό 2-4, εξασφαλίζοντας την νίκη για τον Σταυρό!

Η αναμέτρηση αποδείχθηκε συναρπαστική, με πολλές ανατροπές και έντονη δράση, αφήνοντας τους φιλάθλους να περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη μέρα.

Διαιτητές: Παπαργυρίου, Γκόγκας, Νησελίτης

ΚΑΨΟΧΩΡΑ (Σχοινόπουλος): Γκατζούφας, Αναστασόπουλος (60’ Αθανασιάδης), Πάτρας Ρ, Παπαδόπουλος, Σταν (60’ Μάρκου 60′), Κίτσας Ν., Λουγκάτσης, Μαρτσέλος (58’ Αθανασιάδης), Τριανταφυλλόπουλος (58’ Νούζι), Αργυρόπουλος, Πάτρας Κ.

ΣΤΑΥΡΟΣ (Μάρτος): Ευαγγελόπουλος, Περτσιούνης, Τσίλης Δ., Τσίλης Π., Κοτζαχρήστος, Σερασκιέρης, Μπρέγκου, Γαβριηλίδης, Μελιόπουλος (75’ Πατσιαβούρας), Αβετίδης, (85’ Ρούμογλου), Κοσέογλου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση...