ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτοιμος για το εντός έδρας ματς με την Θύελλα Σταυρού ο Φίλιππος Μελίκης

Την Θύελλα Σταυρού υποδέχεται το Σάββατο (28/9) ο Φίλιππος Μελίκης, για την 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας της Μελίκης αναφέρει:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον Σαββατιάτικο εντός έδρας αγώνα με την Θύελλα Σταυρού, μια αναμέτρηση που ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος και οι ποδοσφαιριστές του θα αναζητήσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη της φετινής σεζόν, απέναντι σε ένα αξιόλογο σύνολο που προέρχεται από δύσκολη εκτός έδρας νίκη.

Δίχως απρόοπτα και σοβαρά προβλήματα πέραν των Αργυρόπουλο και Βουδούρη που δεν έχουν ξεπεράσει τον τραυματισμό τους και έμειναν εκτός αποστολής ο προπονητής μας θα έχει στην διάθεση του τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τζακέρι, Ζέρβα, Δημητρούση, Θεοδώρου, Κίρτσογλου, Γαλόπουλο, Λίπε, Μαραβελάκη, Ράδη, Χουρίδη, Πιπιλιάρη, Μπουκουβάλα, Μουστάκα,Tερζή, Κούβαρο, Καραβαδέ, Μπιγκάνο, Λίβα, Θεοχαρόπουλο, Κουσουλάκη και Γεωργίου.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προέρχεται από μεγάλης σημασίας νίκη κόντρα στον Ατρόμητο Διαβατού και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της, κόντρα σε μια ομάδα που θέλει και θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Στην επίσημη σελίδα του Φίλιππου Μελίκης στο Facebook ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε τα εξής:

''Aρχικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την εμφάνιση και νίκη στο προηγούμενο παιχνίδι. Στόχος μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι είναι να πάρουμε μια ακόμη νίκη για να χτίσουμε την αυτοπεποίθηση μας απέναντι σε μια ομάδα με αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.''

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Φίλιππου Μελίκης καλεί τους φίλους της ομάδα μας αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό της Ημαθίας να δώσουν το παρών στον πρώτο εντός έδρας επίσημο αγώνα για την σεζόν 2024-2025 με αντίπαλο την Θύελλα Σταυρού για να δουν από κοντά την νέα μας ομάδα και να στηρίξουν την καινούργια μας προσπάθεια.

Με την παρουσία μας στηρίζουμε έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τα σωματεία και τους αθλητές που με μεράκι παλεύουν να κρατήσουν ζωντανές τις τοπικές ομάδες της Ημαθίας!