ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συναρπαστική πρεμιέρα με ανατροπές στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ

Συναρπαστική ήταν η πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας, με αρκετά γκολ αλλά και ανατροπές!

Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στην Ραχιά από την ΑΕΠ, η οποία κέρδισε με 8-0 την Βεργίνα. Τα Ριζώματα κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 της Ραχιάς στο παρθενικό τους παιχνίδι στην κατηγορία.

Η Νέα Νικομήδεια γνώρισε την ήττα με 1-2 από τα Ασώματα ενώ έντονη δράση υπήρξε και στον αγώνα Λευκάδια - Συκιά, όπου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με 0-2 πίσω στο σκορ αλλά το τελικό 2-2 κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το φινάλε. Στην αναμέτρηση της ΑΠΣ Μελίκης με τον Ολυμπιακό Νάουσας, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς με σκορ 1-1.

Τέλος η Ακαδημία Βέροιας πέτυχε εκτός έδρας νίκη με 1-2 επί της Λυκογιάννης ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. Το ματς της Μαρίνας με το Παλαιοχώρι αναβλήθηκε για τις 22 Δεκεμβρίου.

Τα αποτελέσματα

Ριζώματα – Ραχιά 2-1
Ν. Νικομήδεια – Ασώματα 1-2
Λευκάδια – Συκιά 2-2
ΑΠΣ Μελίκη - Ολυμπιακός Ν. 1-1
Λυκογιάννη - Ακαδημία Βέροιας 1-2
ΑΕΠ Βέροιας – Βεργίνα 2-0
Μαρίνα – Παλαιοχώρι (22/12)

Βαθμολογία

  1. ΑΕΠ Βέροιας 3
  2. Ασώματα 3
  3. Ριζώματα 3
  4. Ακαδημία Βέροιας 3
  5. Λευκάδια 1
  6. Συκιά 1
  7. ΑΠΣ Μελίκη 1
  8. Ολυμπιακός Ν. 1
  9. Ραχιά 0
  10. Λυκογιάννη 0
  11. Ν. Νικομήδεια 0
  12. Βεργίνα 0
  13. Μαρίνα 0
  14. Παλαιοχώρι 0


Επόμενη αγωνιστική

Νικομήδεια – Ριζώματα
Ραχιά – Λευκάδια
Ασώματα – ΑΠΣ Μελίκης
Συκιά – Λυκογιάννη
Ολυμπιακός Ν. – Μαρίνα
Ακαδημία Β. – Βεργίνα
Παλαιοχώρι - ΑΕΠ Βέρ.

ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Ριζώματα – Ραχιά 2-1

Σκόρερ: 39’ Παπαγεωργίου 1-0, 48’ Παναγιωτίδης 1-1, 58’ Ντίσα 2-1

Διαιτητής: Μπαλτζής

Βοηθοί: Χαραλαμπίδης, Λούρης

ΡΙΖΩΜΑΤΑ: Κουτσαντάς, Γαλιώνας, Τσελιόπουλος Ε, Ζησόπουλος, Μελιόπουλος, Μελλιόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (46’ Πετρόπουλος), Ντίσα, Τσελιόπουλος Ρ. (48’ Μανωλόπουλος), Καραβασίλης, Γκόντριας.

ΡΑΧΙΑ: Πιλιτσίδης, Ντινόπουλος, Πασβάνης, Τζιβάρας, Μεντανίδης, Τσιάμπας, Μάρκου, Κουτσαντάς, Γκανιός (60’ Σπανός), Καλπακίδης (66’ Κανδυλίδης), Παναγιωτίδης.

Γενική εικόνα

Με νίκη μπήκαν στο πρωτάθλημα τα Ριζώματα. Προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος αλλά στην επανάληψη η Ραχιά έφτασε στην ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο 2-1.

Ν. Νικομήδεια – Ασώματα 1-2

Σκόρερ: 27’ Ρηγόπουλος 0-1, 66’ Παγούρας 0-2, 85’ Καρατάσιος 1-2

Διαιτητής: Γκόγκας

Βοηθοί: Παυλίδης, Ποζιάδης

Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ: Αναστασιάδης, Γεωργίου, Πασαχλίδης, Δερματόπουλος, Κλάψης, Κωστογλίδης, Καρατάσιος, Κωστογλίδης Σ. (80’ Τσιγκογιάννης), Παπαδόπουλος Φ., Χασάν, Σταφυλίδης.

ΑΣΩΜΑΤΑ: Χειμωνόπουλος, Δήμου, Ιωσηφίδης, Λίβας, Παγούρας (76’ Τσιώμος), Μιχαλόπουλος, Ρηγόπουλος, Σερασκιέρης, Κοσμάς, Μπαλτζής, Πολιτίδης (76’ Παρασκευαΐδης)

Γενική εικόνα

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των Ασωμάτων από τη Νέα Νικομήδεια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο ημίωρο και διπλασίασαν τα τέρματά στα μέσα του β’ μέρους. Η Νέα Νικομήδεια μείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Λευκάδια – Συκιά 2-2

Σκόρερ: 19’ Κοκκαλιάρης 0-1, 25’ Στυλίδης 0-2, 48’ Δρενοβιάδης 1-2, 90’ Καρυπίδης 2-2

Διαιτητής: Μαυρίδης

Βοηθοί: Ζαχαριάδης, Ευθυμιάδης

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Γαϊτανίδης, Δάιος, Κωστογλούδης, Χατζηιωαννίδης, Δρενοβιάδης, Δρενοβιάδης Θ. (50’ Δημητρούσης Δ), Μπαξεβάνης, Δημητρούσης Κ (72’ Δάιος), Αμανατίδης Σ., Αμανατίδης Β., Καρυπίδης.

ΣΥΚΙΑ: Τσαπράνης, Κουρτάσης, Βήτος (46’ Μούμος), Στυλίδης, Κακαγιάννης Β., Ουρούσι (75’ Μπαζάκας), Κοκκαλιάρης, Τσαπράνης Β., Ακριβόπουλος, Παπαδόπουλος (75’ Βήτος Α), Μελιόπουλος.

Γενική εικόνα

Ισόπαλο το παιχνίδι στα Λευκάδια. Η φιλοξενούμενη Συκιά πήρε προβάδισμα δυο γκολ στο πρώτο μέρος. Τα Λευκάδια όμως αντέδρασαν στην επανάληψη. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους μείωσαν σε 1-2 και στο φινάλε της αναμέτρησης έφτασαν στο 2-2.

ΑΠΣ Μελίκη - Ολυμπιακός Ν. 1-1

Σκόρερ: 3’ Λουκανόπουλος 1-0, 60’ Μήτσικας Α. 1-1

Διαιτητής: Παζαρτζικλής

Βοηθοί: Ασβεστάρας, Τσίτσης

ΑΠΣ ΜΕΛΙΚΗ: Αλεξίου (69’ Μπούρας Γ), Καρατενίζης, Παυλόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Καραγκιόγλου, Ασλανίδης, Πίτης (65’ Τσολαΐδης), Λουκανόπουλος, Μαμουτόπουλος, Κοπατσάρης (87’ Γατόπουλος), Χατζηθεοδώρου (87’ Μπούρας Δ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. Σαράντης, Μήτσικας Α., Μήτσικας Αν., Σαράφης (62’ Σεπιτάνος), Γαλανός, Μωυσίδης, Κωστόπουλος (62’ Καρούτσος), Λένος, Σύρκος, Μάινος, Βασιλείου.

Γενική εικόνα

Ισόπαλο το παιχνίδι της πρεμιέρας στην Μελίκη. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο ξεκίνημα του ματς και διατήρησαν το προβάδισμα σε όλο το πρώτο μέρος. Ο Ολυμπιακός στα μισά του β’ μέρους έφτασε στο 1-1, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Λυκογιάννη - Ακαδημία Βέροιας 1-2

Σκόρερ: 59’ Καφετζής 1-0, 90+3’ Αποστολίδης 1-1, 90+6’ Στραβέλας 1-2

Διαιτητής: Νησελίτης

Βοηθοί: Κουτζημπασόπουλος, Σαββίδης

ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ: Μεντεμετζόγλου (74’ Κυπίσης), Σακαλής Μ., Σακαλής Α., Καλαΐτζίδης, Ορφανίδης Γ, Καφετζής, Ορφανίδης Δ., Τοπάλης, Μίχος, Μουγτουσίδης (70’ Τσίρος), Φεζουλάς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β: Δημητρίου, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος (65’ Παπαευθυμίου), Μπάμπαλος, Γιοβανόπουλος, Οργιανέλης (85’ Μουρτζίλας), Αποστολίδης Α., Χερίδης (65’ Σταύρου), Αποστολίδης Π., Σαββίδης, Στραβέλας.

Γενική εικόνα

Ένας ματς που έμοιαζε χαμένο, ανέτρεψε η Ακαδημία Βέροιας στην Λυκογιάννη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο μέρος και κράτησαν το προβάδισμά τους έως τις καθυστερήσεις του ματς. Στον επιπλέον χρόνο όμως, η Ακαδημία σκόραρε δυο φορές και έφυγε από την Λυκογιάννη με τη νίκη. Στο 57’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας Δημητρίου και στο 90+6’ ο Τοπάλης της Λυκογιάννης.

ΑΕΠ Βέροιας – Βεργίνα 8-0

Σκόρερ: 3’ Καφετζής, 6’ & 32’ & 47’ Σιδηρόπουλος, 60’ Κούλης, 64’ & 71’ Αϊραντζής, 78’ Παρμάκας

Διαιτητής: Μελτζανίδης

Βοηθοί: Μουρατίδης, Τσιουγγαρής

ΑΕΠ ΒΕΡΟΙΑΣ: Σιουκιούρογλου, Χολέβας (54’ Δάσιος), Τσιάρας, Κουκλιανιώτης, Σιδηρόπουλος, Μωυσίδης, Παπαδόπουλος (46’ Αϊραντζής), Κούλης (66’ Βαφειάδης), Παρμάκας, Σιδηρόπουλος (54’ Καραγιάννης), Καφετζής (54’ Κακούλης).

ΒΕΡΓΙΝΑ: Μηλώσης, Παπαδόπουλος, Κατσαρός, Ντόβας (64’ Εμμανουηλίδης Γ), Ορούσι, Φερμάτι, Ιωαννίδης, Ντόβας, Εμμανουηλίδης Ε, Παπαδόπουλος, Τσιρέλης.

Γενική εικόνα

Άνετη επικράτηση στο ξεκίνημα της σεζόν για την ΑΕΠ. Σημείωσε τρία τέρματα στο πρώτο μέρος και άλλα πέντε στην επανάληψη και έφτασε στο εντυπωσιακό 8-0.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΚΕΡΚΙΔΑ"