ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βλέπει... φαντάσματα ο ΣΠΠ Ημαθίας – Kerkidasport.gr: "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται"

Απάντηση στο προ ημερών δημοσίευμά μας (διαβάστε εδώ), έδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ημαθίας, στην οποία φέρεται θιγόμενος με τα γραφόμενά μας.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του ΣΠΠ Ημαθίας καθώς και την απάντηση του kerkidasport.gr.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Π.Π. ΗΜΑΘΙΑΣ

O Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ημαθίας προς απάντηση του δημοσιεύματος σε αθλητική ιστιοσελίδα, θέλει να ενημερώσει ότι τα μέλη του Δ.Σ είναι διπλωματούχοι προπονητές και μπορούν να εργασθούν σε οποιαδήποτε Αναγνωρισμένο Σύλλογο από την ΕΠΟ και την ΓΓΑ καθώς πληρούν τις προϋποθέσεις που ζητούν οι κανονισμοί (Ταυτότητα τριετίας και Δίπλωμα Προπονητή!!!).

Κακως αναμείξατε το όνομα του Συνδέσμου, έναν Σύνδεσμο που περήφανα εκπροσωπούμε και τον παραλάβαμε από αυτούς που τον δημιουργήσανε με πολλές δυσκολίες οι προκατοχοι μας και τον κρατήσανε όλα αυτά τα χρόνια ενεργό και με 100 μελη είναι από τους πιο δυνατους στην Ελλάδα με προπονητές που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο, (Superleague, Superleague2 και Εθνικές Ομάδες) και ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου το πρωτο UEFA PRO που δοθηκε στην Ελλαδα.

Υ.γ 1. Και παλαιότερα υπήρξαν προπονητές στην ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ οπού ήταν στο Δ.Σ. του συνδέσμου αλλά δεν είδαμε κάποια “¨ΕΞΑΨΗ” για τους τότε Γραμματείς.…

Υ.γ 2 Το πώς θα λειτουργήσει η ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ δεν είναι δικιά μας υπόθεση, αν υπάρχει όμως κάτι παράνομο στις αιτήσεις των προπονητών και στην πρόσληψη ή στο να μην πληρούν προϋποθέσεις για να είναι προπονητές να μας γίνει καταγγελία στον σύνδεσμο για να επιληφθούμε επί του θέματος.

Υ.γ 3 Προς ενημέρωση σας, δεν διαβάσατε το καταστατικό μας, ο κύριος Χατζαρας Απόστολος είναι ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου, ταμίας του είναι ο κύριος Απόσογλου Γεώργιος.

Υ.γ 4 Αν έχετε κάποιο προσωπικό θέμα με μέλη του Συνδέσμου μας μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη και όχι στον Σύνδεσμο Προπονητών Νομού Ημαθίας .

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

Πρώτα απ' όλα, να συμβουλεύσουμε τον σύνδεσμο προπονητών, γιατί μπορεί και στο μέλλον να χρειαστεί να απαντήσει σε κακόβουλα (κατά την φαντασία των συντακτών της ανακοίνωσης) δημοσιεύματα ότι, όταν βγάζεις ανακοίνωση για να απαντήσεις σε κάποιο ΜΜΕ, την στέλνεις στο μέσον που έγραψε το σχόλιο, για το οποίο, καλώς ή κακώς διαφωνείς (η ανακοίνωση στάλθηκε σε άλλα, άσχετα με το θέμα sites, αλλά ποτέ στο δικό μας)!

Κατά δεύτερον, διαβάζεις το σχόλιο προσεκτικά, καταλαβαίνεις τι γράφει και μετά απαντάς και όχι ελαφρά τη καρδία, γράφεις ότι να’ ναι.

Όσο για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του συνδέσμου προπονητών, ένα έχουμε να πούμε. Πουθενά δεν γράφουμε για κάποια παρατυπία, αντίθετα τονίζουμε ότι, οι δύο προπονητές πληρούν τις προϋποθέσεις για τις συγκεκριμένες θέσεις. Μήπως τελικά εκεί στον σύνδεσμο προπονητών, εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια;

ΥΓ 1. Κύριοι του συνδέσμου προπονητών. Δεν είναι διαφήμιση να αναφέρετε το όνομα της ιστοσελίδας στην οποία απευθύνεστε. Η αναφορά στο όνομα γίνεται, για να μην «παίρνει η μπάλα» άλλα sites.

ΥΓ 2. Περιττό να αναφέρουμε ότι την ανακοίνωση του Σ.Π.Π. Ημαθίας την δημοσίευσε μόνο ένα site, αυτό που πάντοτε καταστρατηγεί την δημοσιογραφική δεοντολογία.

ΥΓ 3. Το σωστό δεν είναι "ιστιοσελίδα", αλλά "ιστοσελίδα".

ΥΓ 4. Περιμένουμε η απάντησή μας να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα σας, όπως και το κείμενο του δικού μας ρεπορτάζ, για να μπορέσουν οι αναγνώστες να κρίνουν αντικειμενικά. Διαφορετικά θα αναγκαστούμε να κινηθούμε νομικά.

ΥΓ5. Την επόμενη φορά, αν υπάρξει, υποσχόμαστε ότι θα ζητήσουμε από τον σύνδεσμο να γράψει τον τίτλο.