ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έτοιμος για το 3 στα 3 ο Φίλιππος Μελίκης απέναντι στον Αγ. Γεώργιο

Πανέτοιμος είναι ο Φίλιππος Μελίκης για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Για την αναμέτρηση που θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο της Μελίκης είναι διαθέσιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Βουδούρης και Αργυρόπουλος, ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν πάλι στη διάθεση του προπονητή, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο ''So''!

Άπαντες στο ''ερυθρόλευκο'' στρατόπεδο έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου το οποίο θα αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα καθώς χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται συγκέντρωση και σεβασμός στον αντίπαλο, αφού ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα θα είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος για την αναμέτρηση του Σαββάτου έκανε την εξής δήλωση:

''Θα θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα για αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά πειθαρχημένη απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη της Α Κατηγορίας, που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα και θα ψάξει να βγάλει αντίδραση''.

Η διοίκηση του Φιλίππου περιμένει όλους στο γήπεδο της Μελίκης για να στηρίξουν με τη φωνή και το χειροκρότημα τους την ομάδα!