ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δύσκολη έξοδος στον Κοπανό για τον Φίλιππο Μελίκης

Δύσκολη έξοδο στον Κοπανό έχει ο Φίλιππος Μελίκης στην Σαββατιάτικη (12/10, 16:00) 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας της Μελίκης αναφέρει:

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας.

Αντιμετωπίζουμε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Ημαθίας τον ΓΑΣ Κοπανού μια ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να βάλει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο, και γι' αυτό η προσέγγισή μας θα είναι προσεκτική αλλά και αποφασιστική.

Το παιχνίδι απαιτεί συγκέντρωση και πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις, εστιάζοντας στην αμυντική συνοχή και την τακτική μας, ενώ θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε επιθετικά.

Ο ΓΑΣ Κοπανού προέρχεται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα και σίγουρα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα έδρα προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο τεχνικός της ομάδας μας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τιμωρίες ή τραυματισμούς και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος δήλωσε για την δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου:

''Η ομάδα μας είναι έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που έχει θετική εικόνα σε όλα τα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα θεαματικό παιχνίδι, που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα δώσει το παρόν στο γήπεδο.''

Καλούμε τους φιλάθλους μας να είναι δίπλα στην ομάδα και να μας στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα μια σημαντική νίκη και να διατηρήσουμε το αήττητο!