ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ειρηνούπολη!

Τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ημαθίας είναι στραμμένα το Σάββατο (29/11) στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου, για τη μεγάλη μάχη κορυφής της 12ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ!

Ο ΑΣ Ειρηνούπολης θα υποδεχθεί τον ΦΑΣ Νάουσα, σε ένα σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που -δικαιολογημένα- χαρακτηρίζονταν πριν την έναρξη του πρωταθλήματος σαν τα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης προνομιούχου θέσης και που ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σπουδαίο παιχνίδι θα γίνει και στο γήπεδο του Διαβατού, όπου ο τοπικός Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον δυνατό Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που καιροφυλακτεί για την πρώτη θέση, ενώ πιο εύκολη αποστολή έχει ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που υποδέχεται στην έδρα του την Καψόχωρα.

Μία ακόμη αναμέτρηση με μεγάλο ενδιαφέρον είναι αυτή που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κλειδίου, με τον τοπικό Εθνικό να φιλοξενεί τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ αμφίρροπο ματς αναμένεται να γίνει στο Ροδοχώρι όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Μελίκη.

Στο γήπεδο της Χαρίεσσας θα γίνει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται το Ζερβοχώρι, ενώ η φιλόδοξη φέτος Αγ. Βαρβάρα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με αντίπαλο το Π. Σκυλίτσι που προέρχεται από σπουδαίο διπλό στο Κλειδί.

Τέλος, στην αναμέτρηση των ουραγών της βαθμολογίας, η Κουλούρα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τη Μέση.

Α1 ΕΠΣΗ - 12η αγωνιστική

Σάββατο 29 Νοεμβρίου (15:00)
Κλειδί - Αχιλλέας Νάουσας
ΠΑΟΚ Αλεξ. - Καψόχωρα
Π. Σκυλίτσι - Αγ. Βαρβάρα
Χαρίεσσα - Ζερβοχώρι
Ειρηνούπολη - Νάουσα
Ροδοχώρι - Μελίκη
Διαβατός - Τρίκαλα
Κουλούρα - Μέση