ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Από τον Άραχο στη Βεργίνα ο Χαράλαμπος Βρεττός!

Την αποχώρησή του από την Ποντιακή Νεολαία Αράχου έκανε γνωστή μέσω δήλωσής του ο γκολκίπερ της ομάδας, Χαράλαμπος Βρεττός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βεργίνα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο έμπειρος πορτιέρο:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την διοίκηση, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, αλλά και ολόκληρο το χωρίο του Αράχου που με δέχτηκαν στην οικογένεια τους. Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αλλά για κάποιους προσωπικούς λογούς δεν γίνετε. Οι λόγοι της αποχώρησης μου είναι καθαρά προσωπικοί και δεν έχουν καμία σχέση με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την διοίκηση. Εύχομαι στα παιδιά να ολοκληρώσουν το δύσκολο έργο που άφησα στην μέση και να πετύχουν τους στόχους που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς! Η Ποντιακή Νεολαία Αράχου είναι μια μεγάλη ομάδα και μακάρι να βρεθεί εκεί που της αξίζει!

Η ανακοίνωση της Βεργίνας αναφέρει:

"Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τον ιστορικό ΜΑΣ Βεργίνας όπου εξασφάλισε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του νομού μας. Ο Χαράλαμπος Βρεττός αποτελεί κομμάτι της ομάδας και με την πολύτιμη εμπειρία του θα συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για άνοδο στα σαλόνια του νομού μας. Η διοίκηση του ΜΑΣ καλωσορίζει τον Μπάμπη στην ομάδα μας και του εύχεται καθε επιτυχία".