ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΝΑΟΥΣΑ και Αλμωπός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε και το δεύτερο ματς που έδωσε η ΝΑΟΥΣΑ για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι "κυανόλευκοι" διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τον δυνατό Αλμωπό Αριδαίας, έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά ματς που έγινε στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας, παρουσία 1.000 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Οι προπονητές των δύο αντιπάλων Βαγγέλης Ντίσιος και Γιώργος Τυριακίδης, που τυγχάνει να είναι και κουμπάροι, είδαν τους παίκτες του να έχουν αρκετές καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες αλλά να μη μπορούν να σκοράρουν, είτε λόγω αστοχίας είτε λόγω των πολύ καλών επεμβάσεων των δύο τερματοφυλάκων.

Όσον αφορά τους Ναουσαίους, έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το γκολ δείχνοντας ότι αντιμετωπίζουν επιθετικό πρόβλημα, αφού εκτός των άλλων και ο πρώτος σκόρερ τους Δημήτρης Καφές δεν είναι 100% έτοιμος καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκε στους γηπεδούχους, με τον Λαμπριανίδη να επιχειρεί ένα καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ.

Στο 8’ ήρθε η απάντηση από τον Αλμωπό με τον Καραγιάννη να πιάνει την κοντινή κεφαλιά μετά απο κόρνερ, αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 23’ ο πρώην επιθετικός της Ειρηνούπολης έπιασε γυριστό σουτ έξω από την περιοχή που είχε την ίδια κατάληξη.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΦΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Αβραμόπουλο να βγάζει τον Λαμπριανίδη μόνο με τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά τον παίκτη των γηπεδούχων να χάνει το κοντρόλ και παράλληλα την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ!

Στο 32' νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με το δυνατό σουτ-φάουλ του Λαμπριανίδη από μακρινή θέση να αποκρούεται από τον Αποστόλου διώχνει σε κόρνερ.

Στο 40' ο Λαμπριανίδης βρήκε όμορφα τον Συμπεθέρη, αυτός σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, ενώ στο 45' ο Αβραμόπουλος έκανε σωτήρια επέμβαση πάνω στον Καπουσούζη την ώρα που ετοιμαζόταν να σουτάρει από πολύ καλή θεση!

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε το ίδιο καλόα, με τη ΝΑΟΥΣΑ να έχει ένα δυνατό σουτ- φάουλ του Μουσικάκη στο 47ο λεπτό, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου.

Μετά το πρώτο τέταρτο ο ρυθμός ανέβηκε, με τους γηπεδούχους να απειλούν και πάλι στο 60' με το συρτό σουτ του Ουέλινγκτον έξω από την περιοχή να καταλήγει στα χέρια του Αποστόλου, ενώ στο 67' το δυνατό σουτ του Μουρίκι έξω από την περιοχή βρήκε πάλι σε ετοιμότητα τον Αποστόλου που απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 71' οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Θ. Ελευθεριάδη να πιάνει καλό σουτ και τον Ιωακειμίδη να πέφτει στην αριστερή του γωνια και να μπλοκάρει, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του γκολκίπερ της Αριδαίας να αποκρούσει το σουτ του Ουέλινγκτον από πλάγια θέση!

Στο 77' ωραίο σουτ στην κίνηση του Λαμπριανίδη, απέκρουσε και πάλι ο πολύ καλός Αποστόλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μουσικάκης βρήκε όμορφα τον Ουέλινγκτον αλλά το σουτ του βραζιλιάνου ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά αντίπαλου γκολκίπερ.

Στο 80' μεγάλη ευκαιρία για τον Αλμωπό, με τον Καραγιάννη να πιάνει κεφαλιά από καλή θέση, τον Ιωακειμίδη να αποκρούει σωτήρια και στην εξέλιξη της φάσης τον Καραδήμο να σουτάρει άουτ!

Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή φάση, με τον Αβραμόπουλο να πιάνει κεφαλιά άουτ για τη ΝΑΟΥΣΑ στο 89' και τον Καραγιάννη να πιάνει επίσης κεφαλιά στο επόμενο λεπτό για τον Αλμωπό, η οποία αποκρούστηκε δύσκολα από τον Ιωακειμίδη!

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Ζούγρα από την Κοζάνη και του πρώτου βοηθού του, Τζιουβάρα, ενώ ο δεύτερος βοηθός Παπαδόπουλος είχε αρκετές λανθασμένες υποδείξεις εις βάρος των γηπεδούχων.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ (Βαγγέλης Ντίσιος): Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Συμπεθέρης (59’ Παπατάνος), Λαμπριανίδης, Μουρίκι (78’ Βλαχοδήμος Α.), Σαρηγιαννίδης, Ουέλινγκτον (84’ Καφές).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. (Γιώργος Τυριακίδης): Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ζαρογιάννης, Σκέντος (37’ λ.τ. Μπογδάνης), Ελευθεριάδης Γ., Καπουσούζης, Καραγιαννης, Προβατίδης, Κοβατσης (75’ Καραδήμος), Παπαδόπουλος (62’ Καμπάνης).

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (2η αγωνιστική)

ΝΑΟΥΣΑ - Αλμωπός Αριδαίας: 0-0
Πάικο Γουμένισσας - ΜΓΟ Στρατωνίου: 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Αλμωπός Αρ. 4
2) Στρατώνι 4
-----------------------
3) ΝΑΟΥΣΑ 2
4) Πάικο Γουμ. 0