ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' Εθνική η ΝΑΟΥΣΑ!

Με το… ενάμισι πόδι στη Γ’ Εθνική κατηγορία βρίσκεται η ΝΑΟΥΣΑ, μετά την εντός έδρας νίκη που πέτυχε την Τετάρτη (25/05) επί του Στρατωνίου με σκορ 3-1 μπροστά σε 1.000 φιλάθλους της, για την 4η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.

Οι «κυανόλευκοι», με δύο τέρματα του Σαρηγιαννίδη και ένα του Λαμπριανίδη επικράτησαν δίκαια της ομάδας της Χαλκιδικής φτάνοντας τους 8 βαθμούς, όσους έχει και ο Αλμωπός Αριδιαίας που πέρασε με 2-0 από τη Γουμένισσα.

Έτσι, στα δύο παιχνίδια που απομένουν (με Αριδαία εκτός και Γουμένισσα εντός), χρειάζονται μια νίκη για να πανηγυρίσουν την άνοδό τους, εκτός αν υπάρξει το ακραίο σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας στους 11 βαθμούς!

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 3’ ο Μελίσσης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τη μπάλα να προσκρούει στο δεξί δοκάρι του Ιωακειμίδη και να απομακρύνεται.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα, με τον Μουσικάκη να εκτελεί δυνατά ένα φάουλ που κέρδισε η ομάδα του αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή αλλά τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του αντιπάλου τερματοφυλακα! 

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους Ναουσαίους να προσπαθούν να πετύχουν κάτι καλό, το οποίο τελικά κατάφεραν στο 29’ όταν μετά από σέντρα του Ζούρκου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ταϊρη, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι! Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Σαρηγιαννίδης στέλνοντας τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Ράπτη και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0!

Στο 34' παραλίγο να γίνει το 2-0 για τους γηπεδούχους όταν το σουτ - κεραυνός του Λαμπριανίδη βρήκε πρώτη στην πλάτη του Ταϊρη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στρατωνίου!

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 40' είχαν ένα καλό σουτ του Μουρίκι με το αριστερό έξω από την περιοχή, αλλά ο Ράπτης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε, ενώ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ του Στρατωνίου δεν ανησύχησε με το εναέριο σουτ του Καφέ.

Στο 42' τελικά έγινε το 2-0 όταν μετά από σέντρα του Λαμπριανίδη από δεξιά, ο επερχόμενος Σαρηγιαννίδης έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη που ήταν εκτός θέσης!

Ωστόσο, με την συμπλήρωση 45 λεπτών το Στρατώνι κατάφερε να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όταν ο Λαμπριανίδης ανέτρεψε τον Μελίσση και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος παίκτης (Μελίσσης) γράφοντας το 2-1.

Στην επανάληψη η ΝΑΟΥΣΑ ήταν αυτή που ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μουσικάκης από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ράπτη!

Στο 58' τελικά οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους και ουσιαστικά κλείδωσαν τη νίκη τους. Ο Λαμπριανίδης έκλεψε τη μπάλα από αντίπαλο λίγο έξω από την περιοχή, μπήκε μέσα σε αυτήν και υπό πίεση πλάσαρε εύστοχα τον Ράπτη γράφοντας το 3-1 για τον ΦΑΣ!

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Μουρίκι να έχει ένα καλό σουτ στο 64’ για τη ΝΑΟΥΣΑ που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ και τον Καφέ να εκτελεί απευθείας φάουλ στο 68’ το οποίο απέκρουσε με τα πόδια ο Ράπτης.

Μέχρι το τελικό σφύριγμα του Τρικαλινού διαιτητή Γρατσάνη δεν υπήρξε κάποια άλλη σημαντική φάση με το 3-1 να παραμένει και τους Ναουσαίους να πανηγυρίζουν μια δίκαιη νίκη που τους φέρνει πολύ κοντά στην επάνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία!

ΝΑΟΥΣΑ: Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηϕανόπουλος, Ηλιάδης (59’ Συμπεθέρης), Μουσικάκης, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Καφές, Μουρίκι (87’ Πατατούκας), Ουέλινγκτον (72’ λ.τ. Βλαχοδήμος Αδ.). 

ΣΤΡΑΤΩΝΙ: Ράπτης, Λεμονής, Κομπαλία, Μπέσας (81’ Γιαννακόπουλος), Ντινιώτης, Ταΐρης, Μετάι, Κοσμίδης, Φούκας (61’ Ξανθινίδης), Μελίσσης, Κουκουλής (61’ Τσιντογιάννης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1) Αλμωπός Αρ. 8
2) ΝΑΟΥΣΑ 8
-----------------------
3) Στρατώνι 5
4) Πάικο Γουμ. 0

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…