ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χωρίς Ουέλινγκτον αλλά με τον κόσμο της η ΝΑΟΥΣΑ στην Αριδαία

Το προτελευταίο παιχνίδι της για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία δίνει την Κυριακή (29/05) η ΝΑΟΥΣΑ, η οποία πηγαίνει στην Αριδαία για να αντιμετωπίσει στις 5μμ τον δυνατό Αλμωπό στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου.

Οι "κυανόλευκοι", που χρειάζονται μια νίκη στα τελευταία δύο ματς (υποδέχονται την ουραγό Γουμένισσα στο φινάλε) για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την επιστροφή τους στην τρίτη τη τάξη Εθνική κατηγορία, θα έχουν και πάλι στο πλευρό τους αρκετούς φιλάθλους τους, που θα βρεθούν στην κωμόπολη του νομού Πέλλας είτε με το λεωφορείο, είτε με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Ντίσιος δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Ντάνιελ Ουέλινγκτον, ο οποίος ως γνωστόν υποβλήθηκε σε επέμβαση στον Αχίλλειο τένοντα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ματς με το Στρατώνι και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το παιχνίδι της ΝΑΟΥΣΑΣ με τον Αλμωπό θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε LIVE από το kerkidasport.gr!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ιωακειμίδης, Λιακόπουλος, Παπατάνος, Συμπεθέρης, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης, Τασιώνας, Νίκου, Πατατούκας, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Παντζαρτζίδης, Δίντσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (29/5, 17:00)

Αλμωπός Αριδαίας - ΝΑΟΥΣΑ: Παπαργυρίου, Θεοδώρου-Γιαμούζης (Πιερίας)
ΜΓΟ Στρατωνίου - Πάικο Γουμένισσας: Κυριαζίδης, Κίτσος-Τερζόπουλος (Έβρου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)

1) Αλμωπός Αρ. 8
2) ΝΑΟΥΣΑ 8
-----------------------
3) Στρατώνι 5
4) Πάικο Γουμ. 0