ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ντίσιος: Ελπίζω να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος

Τις τελευταίες σκέψεις του πριν από τον καθοριστικό αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στον 3ο όμιλο, μοιράστηκε ο Βαγγέλης Ντίσιος. Ο τεχνικός της ΝΑΟΥΣΑΣ εξέφρασε τη συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ομάδα του θα καταφέρει να πανηγυρίσει την άνοδο, χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τα... κομπιουτεράκια ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, όπου η ομάδα χρειάζεται να πάρει έναν βαθμό στην Αριδαία και αν κερδίσει τη Γουμένισσα, που έχει δείξει πως είναι η πιο αδύναμη ομάδα στη διαδικασία, να πανηγυρίσει την άνοδο» τόνισε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας πως σε περίπτωση ήττας το... πράγμα μπλέκει: «Υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας, το οποίο θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε. Θα επιδιώξουμε την άνοδο, χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε τα... κομπιουτεράκια».

Εν συνεχεία, σημείωσε: «Ο αντίπαλος έχει τον ίδιο στόχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και θα ανταμείψουμε τον κόσμο που θα έρθει. Μακάρι να πανηγυρίσουμε εμείς στο τέλος».

Παράλληλα, εμφανίστηκε βέβαιος πως η ιστορική ομάδα θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της: «Ο κόσμος έχει δείξει μέχρι τώρα ότι είναι κοντά στην ομάδα. Επειδή οι αποστάσεις είναι κοντινές, πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα ακολουθήσει».

Ο Βαγγέλης Ντίσιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Ντάνιελ Ουέλινγκτον, που θα βρεθεί εκτός μάχης λόγω του τραυματισμού του.

«Παρά το γεγονός ότι αποκτήθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Η παρουσία και το χρώμα που δίνει στις εκδηλώδεις της ομάδας, τον έχουν κάνει αγαπητό όχι μόνο στην ομάδα, αλλά γενικότερα στην πόλη της Νάουσας. Είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς και αγαπητούς παίκτες, Θα παίξουμε και για εκείνον», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Πηγή: pamebala.gr