ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Αυτοκτόνησε" στις καθυστερήσεις η ΝΑΟΥΣΑ στην Αριδαία!

Ένα συγκλονιστικό ντέρμπι παρακολούθησαν οι 1500 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Αριδαίας, οι οποίοι είδαν τον τοπικό Αλμωπό να κερδίζει 3-2 τη ΝΑΟΥΣΑ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική!

Το ματς ήταν μέτριο στο πρώτο μέρος, το οποίο έληξε χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να έχουν μια ανούσια υπεροχή αλλά να μη μπορούν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ιωακειμίδη. Από την άλλη πλευρά οι Ναουσαίοι προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να πετύχουν κάτι καλό χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη το ματς ήταν… όλα τα λεφτά, αφού στην κυριολεξία «έσπασαν καρδιές»! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το καλησπέρα, όταν στο 48’ κέρδισαν φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τον Ζαρογιάννη να στρώνει τη μπάλα για τον Γ. Ελευθεριάδη που έπιασε έναν "κεραυνό" και την έστειλε στα δίχτυα του Ιωακειμίδη για το 1-0!

Μετά το γκολ η ΝΑΟΥΣΑ ανέβασε την απόδοσή της και στο 66' έφτασε στην ισοφάριση όταν ο Καφές έβγαλε ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Μουρίκι, αυτός γύρισε δυνατά στην "καρδιά" της αντίπαλης άμυνας και ο Μπογδάνης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1!

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Κοβάτσης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Μουρατίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στον Καπουσούζη, που με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να την μπλοκάρει δύσκολα ο Ιωακειμίδης.

Ο Αλμωπός συνέχισε να πιέζει και στο 74’ ενώ οι παίκτες του ήταν εγκατεστημένοι στην περιοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ, με τους αμυντικούς της να διώχνουν, ξαφνικά επικράτησε κομφούζιο όταν 5 παίκτες της Αριδαίας έμπλεξαν σε "κοκορομαχία" με 2 του ΦΑΣ! Όλα αυτά την ώρα που εξελισσόταν το ματς, με τη μπάλα να καταλήγει στον Λαμπριανίδη στην αντίπαλη περιοχή, ο οποίος σχεδόν αμαρκάριστος έστειλε με διαγώνιο σουτ τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου γράφοντας το 1-2 για τη ΝΑΟΥΣΑ!!

Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά την περιοχή των «κυανόλευκων» και κατάφεραν όχι μόνο να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά να πάρουν και τη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων!

Στο 84' ο Ζαρογιάννης έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Καραδήμος με κεφαλιά από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2, ενώ δέκα λεπτά αργότερα και μετά απο εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην περιοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ, ο Καραγιάννης από κοντά με σουτ έγραψε το τελικό 3-2 για τον Αλμωπό μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων των γηπεδούχων!

Πλέον, οι Ναουσαίοι θέλουν μόνο τη νίκη στο τελευταίο ματς με το Πάικο Γουμένισσας (05/06, 17:00) εντός έδρας ώστε να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την άνοδο.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Παπαργυρίου από την Πιερία και των βοηθών του Θεοδώρου και Γιαμούζη.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡ. (Γ. Τυριακίδης): Αποστόλου, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ελευθεριάδης Γ., Τσιμτσιρίδης (57’ Μπογδάνης), Καπουσούζης, Παπαδόπουλος (76’ Καραδήμος), Καραγιάννης, Καμπάνης (64’ Κοβάτσης).

ΝΑΟΥΣΑ (Β. Ντίσιος): Ιωακειμίδης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Σαρηγιαννίδης, Λαμπριανίδης, Συμπεθέρης (46’ Αβραμόπουλος), Πατατούκας (80’ Παπατάνος), Καφές, Μουρίκι (90’ Τασιώνας).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αλμωπός Αριδαίας - ΝΑΟΥΣΑ: 3-2
ΜΓΟ Στρατωνίου - Πάικο Γουμένισσας: 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1) Αλμωπός Αρ. 11
2) ΝΑΟΥΣΑ 8
-----------------------
3) Στρατώνι 8
4) Πάικο Γουμ. 0

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 30/05...