ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παναουσαϊκός ξεσηκωμός για τον "τελικό" με Γουμένισσα!

Σε ρυθμούς… ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία κινούνται άπαντες στις τάξεις του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ!

Οι «κυανόλευκοι» δίνουν την Κυριακή (05/06) το τελευταίο τους παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου, εντός έδρας κόντρα στο αδύναμο Πάικο Γουμένισσας και ετοιμάζουν φιέστα ανόδου, αρκεί βέβαια να κυλίσουν όλα ομαλά στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου να κάνουν το χρέος τους και να πάρουν τη νίκη, που θα τους οδηγήσει και μαθηματικά στην τρίτη τη τάξη κατηγορία.

Σε εγρήγορση βρίσκεται και ο φίλαθλος κόσμος της ΝΑΟΥΣΑΣ που αναμένεται να γεμίσει τις κερκίδες του σταδίου της πόλης (γενική είσοδος 5 ευρώ) και να πανηγυρίσει την επιστροφή της αγαπημένης του ομάδας στην Γ’ Εθνική μετά από τρία χρόνια (τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε ήταν την σεζόν 2013-14)!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματία Ντάνιελ Ουέλινγκτον. Ένα μικροπρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Συμπεθέρης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα της Αριδαίας, δεν δείχνει ικανό να τον κρατήσει εκτός της Κυριακάτικης αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και κερδίσει ο ΦΑΣ την άνοδο, θα την πανηγυρίσει και μία άλλη ομάδα του Δήμου Νάουσας, η ΑΕ Χαρίεσσας, καθώς θα παραμείνει οριστικά στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ (Κυριακή 5/6, 17:00)

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΜΓΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παπαλίτσας-Στεφανής (Καρδίτσας)
ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΙΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Γκορτσίλας, Μποζατζίδης-Φράγιος (Μακεδονίας)