ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Σφραγίζει" την άνοδο η ΝΑΟΥΣΑ κόντρα στη Γουμένισσα!

Το τελευταίο παιχνίδι για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία δίνει την Κυριακή (05/06, 17:00) ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ που υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο της πόλης το Πάικο Γουμένισσας.

Οι "κυανόλευκοι" θέλουν μόνο τη νίκη για να πανηγυρίσουν και μαθηματικά την επιστροφή τους -έπειτα από τρία χρόνια- στην τρίτη τη τάξη Εθνική κατηγορία και σε αυτή την προσπάθεια θα έχουν συμπαραστάτες τους φιλάθλους τους, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν τις κερκίδες του γηπέδου της Νάουσας!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Βαγγέλης Ντίσιος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πλην του τραυματία Ουέλινγκτον και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην ομάδα της Γουμένισσας, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του τρίτου ομίλου και σίγουρα θα παίξει χωρίς άγχος.

Το κρίσιμο παιχνίδι της ΝΑΟΥΣΑΣ με το Πάικο Γουμένισσας θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε LIVE από το kerkidasport.gr!

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ιωακειμίδης, Λιακόπουλος, Παπατάνος, Συμπεθέρης, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Σαρηγιαννίδης, Τασιώνας, Νίκου, Πατατούκας, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Παντζαρτζίδης, Δίντσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (5/6, 17:00)

ΝΑΟΥΣΑ – ΠΑΪΚΟ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ: Γκορτσίλας, Μποζατζίδης-Φράγιος (Μακεδονίας)
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΜΓΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Παπαλίτσας-Στεφανής (Καρδίτσας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1) Αλμωπός Αρ. 11
2) ΝΑΟΥΣΑ 8
-----------------------
3) Στρατώνι 8
4) Πάικο Γουμ. 0