ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΦΑΣ Νάουσα

Γ' Εθνική: Χωρίς παιχνίδι η Νάουσα

Χωρίς παιχνίδι είναι η σημερινή ημέρα για την ομάδα της Νάουσας καθώς τα παιχνίδια γι αυτή την αγωνιστική μεταφέρθηκαν για την επόμενη Κυριακή.

Αποχαιρέτησαν τον φίλο και συμπαίκτη τους στη ΝΑΟΥΣΑ

Το τελευταίο παιχνίδι με τα χρώματα της ΝΑΟΥΣΑΣ πραγματοποίησε την Κυριακή στην Χαλάστρα ο τερματοφύλακας Ανέστης Κοντογουλίδης, τον οποίο οι φίλαθλοι της κυανόλευκης ομάδας τον αποχαιρετούν από την προσωπική τους ιστοσελίδα με το εξής κείμενο:

Β. ΝΤΙΣΙΟΣ: «Ότι παίρνεις εκτός είναι πολύ σημαντικό»

Για την σημασία του να κερδίζεις βαθμούς εκτός έδρας αλλά και την αγωνιστική άνοδο της Νάουσας η οποία σε 8 αγωνιστικές στο δεύτερο γύρο κατάφερε να κερδίσει σχεδόν ίδιους βαθμούς με τον πρώτο γύρο στάθηκε στις δηλώσεις του στην «Κ» μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Νάουσας, Βαγγέλης Ντίσιος.

Οι εργομετρικές εξετάσεις των παικτών της ΝΑΟΥΣΑΣ

Εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών του Φ.Α.Σ. Νάουσα έγιναν το πρωί του Σαββάτου (11/3) στις εγκαταστάσεις της ομάδας από τον 

εργοφυσιολόγο κ. Αντώνη Γρηγοριάδη. Σκοπός των εξετάσεων, οι οποίες έγιναν με σύγχρονα μέσα μέτρησης, ήταν να διαπιστωθεί το επίπεδο της φυσικής κατάστασης και ο βαθμός καταπόνησης των ποδοσφαιριστών.

Β, ΝΤΙΣΙΟΣ: «Ήμασταν διπρόσωποι»

Για δύο πρόσωπα της ομάδας του έκανε λόγω ο Βαγγέλης Ντίσιος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην «Κ».

Γ’ Εθνική: Απέδρασε στο 90΄ η ΝΑΟΥΣΑ

Με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Σαμαρόπουλο η Νάουσα πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Εορδαϊκού και έτσι η Νάουσα να παραμένει στην 5η θέση και να μειώνει στους 3 βαθμούς την διαφορά από την 4η θέση.

Χωρίς τρεις η ΝΑΟΥΣΑ υποδέχεται την Αριδαία

Συνεχίστηκαν όλη την εβδομάδα οι προπονήσεις της ομάδας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ, που επανέρχεται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής.

Έκοψε την βασιλόπιτά της η ΝΑΟΥΣΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (7/2) στην ταβέρνα «Πέστροφα» στο άλσος   του Αγίου Νικολάου η εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑΣ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS