ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κίτρινη επικράτηση με 2-0!

Σε ένα ανοιξιάτικο απόγευμα οι δύο ομάδες ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών απέδωσαν πολύ ωραίο θέαμα με αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά με αποτέλεσμα να ελέγχουν το παιχνίδι στα πρώτα είκοσι λεπτά.

Από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου οι Κίτρινοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση και να προηγηθούν στο σκορ.

Πρέπει να αναφέρουμε την καλή συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών, χωρίς επικίνδυνα μαρκαρίσματα και διαμαρτυρίες.

Το φιλμ του αγώνα

• Μεγάλη ευκαιρία των Κόκκινων με τον Γκατζούφα να ελευθερώνεται ωραία και να επιχειρεί δυνατό σουτ τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι μετά από απόκρουση του Ορδουλίδη.

• Αντεπίθεση των Κίτρινων με τον Σούλη να διεισδύει από αριστερά να βρίσκει στην μικρή περιοχή των Μιχαηλίδη το σουτ του οποίου αποκρούεται από τα σώματα των αμυνόμενων.

• Σέντρα του Νικολαίδη χάνει την μπάλα ο τερματοφύλακας, δεν βρίσκεται συμπαίκτης του στην τροχιά της μπάλας να την σπρώξει στα δίχτυα.

• Μετά από ωραία συνεργασία του Παντσερίδη με τον Γκανά σέντρα του τελευταίου χάνει την μπάλα ο τερματοφύλακας, σουτ του Σταματιάδη μέσα από την περιοχή αποκρούει με το χέρι πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Χαραλαμπίδης, ο διαιτητής σφυρίζει το πέναλτι που εκτελεί ο Μουρατίδης σημειώνοντας το 1-0.

• Δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κυρατζόπουλου λίγο πάνω από τα δοκάρια

• Σέντρα από αριστερά του Βασιλείου στοπαρισμα μέσα στην περιοχή από τον Νικολαίδη σουτ πάνω από την εστία.

• Κερδισμένο φάουλ των Κίτρινων έξω από την περιοχή, έξυπνα χτυπημένο από τον Κυρατζόπουλο που στρώνει στον Μουρατίδη με δυνατό σουτ ο τελευταίος γράφει το τελικό 2-0. (Φάση δουλεμένη στην προπόνηση).

• Μπαλιά ξυράφι του Παντσερίδη μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσε ο Σταματιάδης από κοντά να σκοράρει.

• Κλασική ευκαιρία των Κόκκινων, ο Χαιριστανίδης μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα σουτάρει αδύναμα.

Άριστος ο διαιτητής Ιωσηφίδης Χρήστος.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ορδουλίδης, Παπαδόπουλος Θ. , Γκανάς (Τοπούζης), Ντίνας (Τσολακίδης), Μουρατίδης, Ανάστου Σ. , Σούλης, Δεμερτζίδης, Παντσερίδης, Μιχαηλίδης, Σταματιάδης, Βαμβακίδης (Κυρατζόπουλος).

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ελευθεριάδης, Μωυσίδης (Μπάτσης), Τσιρέλας, Χαραλαμπίδης Γ. (Ορφανίδης), Σίνος, Χαραλαμπίδης Χ. (Ζαχόπουλος), Ανάστου Ν. , Ιωαννίδης (Βασιλείου), Νατσιόπουλος (Θεοδοσιάδης), Παρταλίδης (Νικολαίδης), Τσαντεκίδης (Χαιριστανίδης), Γκατζούφας.