Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Αγ. Βαρβάρα υποδέχεται την πρωτοπόρο Καστοριά

Η Αγ. Βαρβάρα υποδέχεται την πρωτοπόρο Καστοριά

Τον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο θα δώσει την Κυριακή στις 3 μ.μ η γυναικεία ομάδα του  Αγρ.  Αστέρα Αγ. Βαρβάρας και αυτό γιατί θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα της Καστοριάς που έχει 24 βαθμούς έναντι 22 των γηπεδούχων που θέλουν μόνο την νίκη για να περάσουν στην πρώτη θέση και να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Παπατζίκος έχει προετοιμάσει την ομάδα αγωνιστικά και ψυχολογικά ώστε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Παρότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όλοι αισιοδοξούν ότι οι παίκτριες θα υπερβάλουν τους εαυτούς και θα πετύχουν την χρυσή νίκη .Αυτό όμως σημαίνει ότι και οι φίλαθλοι θα πρέπει να δώσουν βροντερό παρόν και να στηρίξουν από το πρώτο λεπτό τις παίκτριες και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Το κρίσιμο αυτό παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ.  Βασίλειος- Απόστολος Αργυρός  με βοηθούς τους κ.κ Τσαγκαλίδη και Αβραμάνη από τον σύνδεσμο της Πέλλας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS