ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με εκπλήξεις η προεπιλογή της Ελλάδας για το Μουντιάλ

Εντελώς διαφορετική ήταν τελικά η προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος από αυτή που είχε δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA επιβεβαιώνοντας έτσι τους ισχυρισμούς της ΕΠΟ που τόνιζε επανειλημμένως πως η συγκεκριμένη λίστα, δεν είχε προέλθει από τα… χέρια του Φερνάντο Σάντος.

Συγκριτικά με την πρώτη που είχε κάνει την εμφάνισή της σε αρκετά ξένα Μέσα, δεν είναι στην προεπιλογή ο Μιχάλης Σηφάκης. Κατά τα άλλα, στην άμυνα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, εκτός όπως αναμενόταν ήταν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος λόγω του τραυματισμού του, ωστόσο σε αυτή είναι οι Βαγγέλης Μόρας και Νίκος Καράμπελας!

Από το κέντρο δεν υπάρχουν εκπλήξεις και βρίσκονται οι αναμενόμενοι. Στην επίθεση, το νέο πρόσωπο, είναι αυτό του Νίκου Καρέλη, ο οποίος δεν έχει καμία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Εθνικής, αλλά μόνο με τις μικρότερες.

Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα ανακοινωθεί από τον κ. Σάντος την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites.

Οι 30 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Αλέξανδρος Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

Αμυντικοί: Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Κιέβο Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα, Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).