Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Καταγγελία Παναγόπουλου κατά Τρικάλων και Αρκούδη

Καταγγελία Παναγόπουλου κατά Τρικάλων και Αρκούδη

Μετά την σιγουριά της Νίκη Βόλου για υπογραφή του ΑΟΤ για αναδιάρθρωση, ήρθε και η καταγγελία του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου

Μετά την σιγουριά της Νίκη Βόλου για υπογραφή του ΑΟΤ για αναδιάρθρωση (κάτι που δεν ισχύει σε καμία των περιπτώσεων, όπως αναφέρουν από τα Τρίκαλα) ήρθε και η καταγγελία του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου που θεωρεί πως ο Αϊβάζογλου προέβη σε δωροδοκία του μέλους της ΕΕΑ κ. Αρκούδη για να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ Τρίκαλα.

Μάλιστα τονίζει πως αν δεν ισχύει θα βγει στο ΟPEN να ζητήσει συγγνώμη.

Και επειδή ότι δηλώνει ο καθένας δεν πρέπει να περνάει στο ντουκου αναμένεται όχι απλά απάντηση από τον πρόεδρο του ΑΟΤ αλλά και προσφυγή στην δικαιοσύνη.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το dikisport:

«Ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γ.Παναγόπουλος “πετάει το γάντι” στον πρόεδρο της ΕΕΑ Ν.Τζουλάκη με αίτηση χορήγησης εγγράφων.

Ιδού:

“ΠΡΟΣ

Την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Του Γεωργίου Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δικηγόρου Αθηνών, ΑΜΔΣΑ 14162, ΑΦΜ 033363189, Φαβιέρου 47

Κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα ως έχων άμεσο έννομο συμφέρον λόγω της από 10.2.2020 μηνυτήριας αναφοράς μου κατά του μέλους της Επιτροπής σας κ. Ηλία ΑΡΚΟΥΔΗ, κατόπιν των σχετικών αναφορών και σχολίων που έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή “Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΟPEN”, στην ραδιοφωνική εκπομπή “Η ΕΦΕΣΗ ΣΤΟΝ SPORTFM” και στο site “DIKISPORTS”, σχετικά με την ύπαρξη μίας ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE, πιθανότατα της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, ο φάκελος της οποίας στερείται βασικών εγγράφων που απαιτούνταν για την διαδικασία μεταβίβασης της πλειοψηφίας των μετοχών της σε εταιρία συμφερόντων του κ. ΑΙΒΑΖΟΓΛΟΥ, η οποία όλως συμπτωματικως έγινε την ημέρα που υπέπεσε στην αντίληψη μου η απόπειρα δωροληψιας του καταγγελθεντος μέλους σας, σας ζητώ να μου κοινοποιήσετε αντίγραφο της σχετικής απόφασης σας και προσωπική σας βεβαίωση ως Προέδρου του διοικητικου οργάνου σας περί ύπαρξης ποινικού μητρώου,εγγυητικης επιστολής, ασφαλιστικης και φορολογικής ενημερότητας, καθώς και ανυπαρξίας οποιασδήποτε αίτησης από άλλο πρόσωπο κατά της απόφασης σας που ενέκρινε την μεταβίβαση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Εξυπακούεται οτι σε περίπτωση που οι σχετικές δημοσιογραφικες πληροφορίες αποδειχθεί οτι δεν ευσταθούν και εφόσον δεν στοιχειοθετειται η αναφορά μου κατά του μέλους σας, θα ζητήσω, μέσω της ίδιας εκπομπής, δημοσίως συγγνώμη και από τον κ. ΑΡΚΟΥΔΗ, κι από Σας.

ΑΘΗΝΑ 19.3.2020

Με δικηγορική τιμή

Ο ΑΙΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ»

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS