Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Super League: Τηλεδιάσκεψη και ορατή η επανέναρξη στις 16 Μαϊου

Super League: Τηλεδιάσκεψη και ορατή η επανέναρξη στις 16 Μαϊου

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει πλήγμα στο ποδόσφαιρο και σε περίπτωση που δεν γίνουν τα play offs μπορεί να υπάρξει σημαντική απώλεια εσόδων από τα τηλεοπτικά συμβόλαια.

Πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα φυσικά και γι’ αυτό εξετάζουν το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το μίνι πρωτάθλημα, αλλά και τα play out στα μέσα Μαϊου. Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ των 14 ομάδων και είναι πιθανό να οριστεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος για τις 16 Μαϊου. Σε ενάμιση και πλέον μήνα δηλαδή και να ολοκληρωθεί γύρω στις 20-25 Ιουνίου.

Εκτός κι αν αποφασιστεί να γίνονται αγώνες και Τετάρτη. Διότι όσο πιο πίσω πάει η σεζόν, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόβλημα για την επόμενη και ειδικά για τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Θα είναι κι αυτοί μία παράμετρος, ανάλογα με τις αποφάσεις και της ΟΥΕΦΑ για τη νέα περίοδο.

Θα εξεταστεί φυσικά και το διάστημα που θα χρειαστούν οι ομάδες για να προετοιμαστούν. Θα πρέπει, άλλωστε, να υπάρχει ένας εύλογος χρόνος για να ξεκινήσουν προπονήσεις οι παίκτες. Αν και όλα θ’ αποφασιστούν με βάση το χρήμα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για υποθέσεις. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί η πανδημία. Αν δεν βελτιωθεί η κατάσταση όλα θα είναι ουτοπικά.

Πηγή: onsports.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb