ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ελλάδα: Ξεκινάει το ταξίδι για το όνειρο!

Σήμερα το πρωί (11:00) η Ελλάδα αναχώρησε για τη Λισαβόνα ξεκινώντας το μεγάλο της ταξίδι για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Την τελευταία διετία, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας, έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσει να δώσει χαρά στους Έλληνες με την παρουσία της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια η παρουσία της «γαλανόλευκης» στις μεγάλες διοργανώσεις να είναι δεδομένη, ωστόσο, κάθε συμμετοχή σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση ανεβάζει τη ψυχολογία του έθνους μας που περνάει δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και το ταξίδι προς το όνειρο ξεκίνησε σήμερα και συγκεκριμένα στις 11:00 το πρωί όπου ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Πορτογαλία και τη Λισαβόνα.

Εκεί θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό με αντίπαλο την Πορτογαλία το Σάββατο και ώρα 21:30. Μετά από τη «μάχη» με τους Ίβηρες στο γήπεδό όπου «γράφτηκε» η πιο «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, η αποστολή αναχωρεί για τις ΗΠΑ.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα συνεχιστεί η προετοιμασία με τις δύο φιλικές αναμετρήσεις. Στις 2 Ιουνίου αντιμετωπίζουμε τη Νιγηρία στις 02:00 ώρα Ελλάδας, ενώ στις 6 τη Βολιβία στις 03:00.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά το παιχνίδι με τη Βολιβιά, θα μεταβιβαστεί στη Βραζιλία και το Αρακαζού, όπου θα φτάσει στις 7 Ιουνίου ξεκινώντας το τελικό στάδιο της προετοιμασίας για την πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου απέναντι στην Κολομβία.

Στη χειρότερη των περιπτώσεων, δηλαδή ενδεχόμενο αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η αποστολή θα αποχωρήσει από τη Βραζιλία στις 26 Ιουνίου.

Πηγή: Onsports.gr