ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Super League: Κλήρωση στις 01/07, έναρξη στις 23/08

Στο Δ.Σ. της Super League, που έγινε την Παρασκευή πάρθηκαν οι αποφάσεις, που αφορούν την έναρξη και λήξη του πρωταθλήματος, την κλήρωση, τις ημερομηνίες για τους αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία και την εκλογή νέου προέδρου.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 23-24 Αυγούστου, δηλαδή μία εβδομάδα πιο αργά σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η λήξη του νέου πρωταθλήματος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 31 Μαΐου 2015. Ωστόσο, υπάρχει πρόταση του Αστέρα Τρίπολης για να διεξαχθούν τέσσερις εμβόλιμες αγωνιστικές (αντί για τρεις), έτσι ώστε το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου. Αυτό θα γίνει προκειμένου η ομάδα που αγωνίζεται νωρίς στην Ευρώπη (από αρχές Ιουλίου) να έχει χρόνο να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί.

Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Ιουλίου στην Αθήνα. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ., κατά το οποίο θα προκύψει ο διάδοχος του Γιάννη Μώραλη στην προεδρία της Super League μέσω αρχαιρεσιών.

Από εκεί και πέρα, η Super League επιμένει το μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και του τρίτου της Football League να διεξαχθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου, παρά την πρόταση της Football League να γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου.

Τέλος μετά από κλήρωση που έγινε, λόγω απόλυτης ισοβαθμίας την 8η θέση κατέλαβε ο Λεβαδειακός με τον Παναιτωλικό να κατατάσσεται 9ος.