ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ρανιέρι ο εκλεκτός

Όπως όλα δείχνουν ο άνθρωπος που έχει επιλεχθεί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας μετά το Μουντιάλ, θα είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για τις ανακοινώσεις με τον Ιταλό τεχνικό να έχει συμφωνήσει να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 62χρονος τεχνικός της Μονακό αναμένεται άμεσα στην Αθήνα για την οριστική συμφωνία.

Το συμβόλαιο του με τους Γάλλους έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουλίου οπότε για την ώρα θα υπογραφεί ένα προσύμφωνο. Άλλωστε άνθρωποι της ΕΠΟ, έχουν στείλει εγγράφως την πρόταση στον Ρανιέρι ύψους 800.000 ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και το έκαναν αυτό επειδή κι ο ίδιος ήταν θετικός εξ αρχής στο να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος.

Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Γιώργος Σαρρής θα παρουσιάσει την Πέμπτη στο διοικητικό συμβούλιο τις υποψηφιότητες και θα εισηγηθεί για την πρόσληψη του Ιταλού, καθώς και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει την καλύτερη άποψη για τον εν λόγω τεχνικό.

Ο "γάμος" αναμένεται να επισημοποιηθεί την Παρασκευή στην Γενική Συνέλευση και ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα ταξιδέψει στην Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά την νέα του ομάδα. O πολύπειρος προπονητής έχει και ιδία άποψη για τους διεθνείς μας, γεγονός που συνεκτίμησε θετικά ο Γιώργος Σαρρής.