ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απίστευτη φάρσα της Adidas στον Άγιαξ (video)

Η Adidas, η αθλητική εταιρία που ντύνει τον Άγιαξ θέλησε να κάνει μια φάρσα στον προπονητή της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ και σε κάποιους παίκτες του «Αίαντα» παρουσιάζοντας τους κάποιες εμφανίσεις ενόψει της νέας σεζόν, οι οποίες ήταν κυριολεκτικά τραγικές.

Συνένοχοι στο κόλπο, ήταν ο διευθυντής μάρκετινγκ του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σάαρ και ένας ηθοποιός, ο οποίοι παρουσίασαν στους Σιμ Ντε Γιονγκ, Νταλέι Μπλιντ, Γιάσπερ Σίλεσεν και Φρανκ Ντε Μπουρ τις προτεινόμενες εμφανίσεις για τη νέα σεζόν, οι οποίες... δεν βλεπόντουσαν!

Παίκτες και προπονητής είδαν πολύ περίεργες φανέλες με τουλίπες, κάθε λογής χρώματα και σχέδια, σμόκιν, ακόμα και με ένα λιοντάρι.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Φρανκ Ντε Μπουρ, ήρθαν φανερά σε δύσκολη θέση και από τις εκφράσεις των προσώπων τους, η δυσφορία τους ήταν έκδηλη.

Όταν όμως αποκαλύφθηκε η φάρσα, τότε ήρθε και η ανακούφιση και τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων του Άγιαξ. Πάντως, στο τέλος του βίντεο τους αποκαλύφθηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας, οι οποίες τους άρεσαν!

Δείτε το βίντεο στο YouTube: