ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιατί πρέπει να επιλέξετε την σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Βέροιας

Σε λίγες μέρες ξεκινούν προπονήσεις τα τμήματα υποδομής διαφόρων ομάδων και ακαδημιών. Πολλοί γονείς τέτοια εποχή προβληματίζονται για το αν θα στείλουν τα παιδιά τους να αθληθούν και σε ποια σχολή ποδοσφαίρου. Εμείς ρωτήσαμε τον επικεφαλής προπονητή της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας-Νηρέας Νίκο Γκόγκο, για να μας πει τα συγκριτικά πλεονέκτημα που υπάρχουν.

"Η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βέροιας έχει πολλούς λόγους για να πείσει τους γονείς να επιλέξουν εκ του ασφαλούς τη σχολή μας" μας λέει ο προπονητής και εκπαιδευτικός Νίκος Γκόγκος και επισημαίνει τα πλεονεκτήματα:

1. Συνεργάζεται με μια μεγάλη  Π.Α.Ε. την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός με τεράστια πείρα στα τμήματα υποδομής (παιδικά τμήματα). Οι προπονήσεις μας θα γίνονται με βάση προπονητικό υλικό που θα μας παρέχει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

2. Συνεργασία με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός σε όλα τα επίπεδα (επισκέψεις προπονητών, σεμινάρια, συμμετοχή σε τουρνουά, επίσκεψη στο Καραϊσκάκη κ.α.).

3. Οι προσεγμένες και περιποιημένες αθλητικές εγκαταστάσεις της σχολής ποδοσφαίρου μας σε απόσταση 2χλμ. μόνο από τη Βέροια.

4. Το επίπεδο των προπονητών μας που έχει επιλεγεί με βάση τα προπονητικά τους προσόντα (πτυχίο UEFA) και την παιδαγωγική τους κατάρτιση.

5. Στόχος της σχολής ποδοσφαίρου δεν είναι μόνο η εκπαίδευση στο ποδόσφαιρο αλλά και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών με την συμμετοχή της σχολής ποδοσφαίρου σε πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας.

Το κάθε παιδί είναι πολύτιμο για την οικογένειά του, μια μοναδική προσωπικότητα. Κοντά μας θα νιώσει ότι ανήκει σε μια ομάδα αθλητών ξεχωριστή όπου θα μπορέσει να αναπτύξει και το εγώ του αλλά και να πιστέψει στη συνεργασία του με τους άλλους.

Καλό ξεκίνημα, σας περιμένουμε από την Δευτερα 1η Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Ι.Ε.Β. (Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας)".

Τα τμήματα και οι εγγραφές της Σχολής Ολυμπιακός Βέροιας

Τα Τμήματα που θα λειτουργήσουν και φέτος, και υπεύθυνοι προπονητές που ανέλαβαν την εκγύμναση και εκπαίδευση των παιδιών, είναι:

Σχολή Ολυμπιακός Νέων – Πρωτάθλημα Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Λυμούσης Αντώνης (ΟΥΕΦΑ Β)

ΜΠΑΜΠΙΝΙ έτος γέννησης 2008-09-10 – Δεδίνης Σάκης

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ έτος γέννησης 2006-07 – Μωυσίδης Λευτέρης, γυμναστής (ΟΥΕΦΑ Β)

ΤΖΟΥΝΙΟΡ έτος γέννησης 2004-05 – Γκόγκος Νίκος, δάσκαλος (ΟΥΕΦΑ Β)

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ έτος γέννησης 2002-03 – Αμπροικίδης Μάκης (ΟΥΕΦΑ Β)

ΠΑΙΔΙΚΟ έτος γέννησης 2000-01 – Παυλίδης Γιάννης, γυμναστής (ΟΥΕΦΑ Β)

Προπονητής τερματοφυλάκων: Χρήστος Χωλόπουλος

Γυμναστής: Γκουτζιγιάν Γκόραν

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά. 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου, εγκαταστάσεις Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, 2331075490, 6973240013.