ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα εκτός έδρας "βόμβα" της ΑΓΚΑΘΙΑΣ!!

Μία ακόμη εκτός έδρας "βόμβα" έριξε η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ, η οποία μετά το διπλό της πρεμιέρας στο Παλαιοχώρι, πέρασε σήμερα και από τον Εύοσμο νικώντας με 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα!

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη, που έπαιξε με πολλές και βασικές απουσίες, αγωνίστηκε με έξυπνη τακτική, προσέχοντας περισσότερο τα νώτα της και χτυπώντας στην κόντρα επίθεση.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά ήταν φλύαροι και δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Τόλιου.

Μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα ήταν το δοκάρι του Καμπεράι στο 5ο μόλις λεπτό.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα της ΑΓΚΑΘΙΑΣ πέτυχε στο 71ο λεπτό ο Μανώλης Γκελοσάνι, χαρίζοντας άλλη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σουλίδης από την Κοζάνη με βοηθούς τους Μηνούδη (Πιερίας) και Καλορογιάννη (Κυκλάδων).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ.: Παναγόπουλος, Γραικός, Κουκουλέκης (79’ Ανδρεάκος), Καραντασιάδης (7’ λ.τ. Μήτογλου), Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Ρούτσης, Στεφανίδης, Αμαραντίδης (65’ Καπρέτσος), Καμπεράι (76’ Αθανασιάδης)

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Τόλιος, Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Αβραμόπουλος, Πέτκος (64’ Τζερεμές), Σιδηρόπουλος (72’ Ε. Κίτσας), Γκελοσάνι, Χατζόπουλος, Λ. Κίτσας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/10...