ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ' Εθνική: Ήττες για ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΓΚΑΘΙΑ

Την ήττα γνώρισαν οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στην σημερινή 26η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Τα ΤΡΙΚΑΛΑ έχασαν εκτός έδρας με 3-1 από την Θύελλα Σαρακηνών, με τέρματα που πέτυχαν οι Κυζιρίδης (12’), Γκέσιος (17’) και Θωμάς (63’). Για τους "πράσινους" είχε μειώσει προσωρινά το σκορ ο Αβραμόπουλος στο 40' με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ (Λ. Μπίλης): Φιρινίδης, Πετρούσης, Μαντζανάς, Μποζίνης, (24’ Θωμάς Γ.), (46’ Σαμαράς), Ουζούνης, Ευφραιμίδης, (59’βΚουλάφι), Γαρύφαλλος, Θωμάς Ε., Γκέσιος, (75’ Ιωάννου), Κυζιρίδης, Τσόρμπας.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Δ. Πρίντζιος): Καζεπίδης, Μπαντής, Κιρκιλιανίδης Η., Χατζόπουλος, Ματράκας, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Αβραμόπουλος, (59’ Φουρτζίου), Παρσόπουλος, Αναδολού, Πίκος.

Με το ίδιο σκορ (3-1) έχασε και η ΑΓΚΑΘΙΑ από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας στο γήπεδό της, στο τελευταίο ματς του Σταύρου Κωστογλίδη στον πάγκο της.

Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Χαρίσης, που σκόραρε στο 7' και στο 64', ενώ το άλλο τέρμα του Ποσειδώνα πέτυχε ο Ξόμπλιος στο 32'. Για την ομάδα της Ημαθίας σκόραρε στο 63' ο Μπατσαράς, μειώνοντας προσωρινά σε 1-2.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Τσιότρας, Ράδης, Γουνόπουλος, Ρανδζής, Μπατσαράς, Ανδριόπουλος, Λαμπίρης, Ευθυμίου, Λίπε (35’ Βασιλείου), Τσιούχας.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Αμανατίδης): Σταυρίδης, Γιαννούσης, Δεληζάνος (46’ Ιωακειμίδης), Τραχανάς, Λαγόντσος, Βασαΐτης, Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος (62’ Κακουλίδης), Ξόμπλιος, Χαρίσης, Αζούδης (73’ Ιορδανίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/3...