ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας συγχαίρει Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, Νίκη Αγκαθιάς και ΠΑΟΚ Αλεξ.

Συγχαρητήρια στις τρεις ομάδες του Δήμου που κατά τα φαινόμενα θα αγωνίζονται τη νεα σεζόν στη Γ' Εθνική κατηγορία, έδωσε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης.

Αναλυτικά:

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 29-04-2020 μέσω τηλεδιάσκεψης για την εκ νέου συμμετοχή των συλλόγων του Δήμου μας, ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήριά στις Διοικήσεις, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές τους.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τις ομάδες μας, οι οποίες απέδειξαν με τη μαχητικότητά τους και την στήριξη των ανθρώπων και των φιλάθλων τους ότι παραμένουν συνεπείς στη μακρά ιστορία τους στο ποδόσφαιρο.

Εύχομαι καλή συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Μετά την απόφαση της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της από 29-04-2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοινώθηκε η άνοδος της ομάδας του Δήμου μας ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, στους παίκτες, στο προπονητή και στους διοικούντες και σε όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή.

Οι επιτυχίες αυτές μας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ