Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Εντός έδρας ήττα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Εντός έδρας ήττα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με σκορ 1-0, για την 3η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχε ο Τσακιρίδης σε μέσα του δευτέρου ημιχρόνου (68'). Δοκάρι είχε στο 10’ ο Πιπιλιάρης για τους γηπεδούχους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Λίτσι στο 80’!

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Γεωργίου (80’ Ατανάσοφ), Κιρκιλιανίδης, Τσιούχας, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης, Βασίλτσης, Κέλο (72’ Μουρατίδης), Ζυγκερίδης (55’ Λίτσι).

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Κάλφας): Παπαδόπουλος, Καστριτσέας, Λαγόντσος, Δεληγιαννίδης, Παϊραζίδης, Παπαγεωργίου, Κουκουλέκης Αν., Ξανθόπουλος (90’+ Λουκοβίτης), Φούσκας (62’ Προκοπίου), Σεμπάστιαν, Τσακιρίδης (84’ Κουκουλέκης Δ.).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Ποσειδών Μηχανιώνας 0-1

Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου – Κοζάνη 2-2

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Μακεδονικός 1-2

Γιαννιτσά – Εδεσσαϊκός 2-1

Κτηνοτροφικός Αστέρας – Λευκίμμη 1-1

ΑΕΠ Κοζάνης – Θύελλα Σαρακηνών 3-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8/11...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS