ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1079 φορές

Τίτλοι τέλους για τον Διονύση Βούλγαρη στο ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ!

Τίτλοι τέλους για τον Διονύση Βούλγαρη στην ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ!

Ύστερα από το ναυάγιο να παραχωρηθεί η ομάδα στον γνωστό δικηγόρο και υποψήφιο δήμαρχο Βέροιας Γιάννη Παπαγιάννη, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και καιρό, την Δευτέρα (14/07) ο πρόεδρος της ομάδας ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τον σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα, κάλεσε στον γραφείο του τον γενικό αρχηγό Κώστα Γερουλίδη, τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Κερλίδη και τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής Γ. Απόσογλου, λέγοντάς τους ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον σύλλογο.

Μάλιστα παρέδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών στον γενικό αρχηγό της ομάδας ενώ στους δύο προπονητές είπε ότι από εδώ και πέρα μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε προγραμματισμό θέλουν αυτοί για το μέλλον του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στη Γ’ Εθνική.

Ύστερα από αυτό οι τρεις προαναφερθέντες ως μία άτυπη επιτροπή σωτηρίας, πήραν την απόφαση να ζητήσουν την βοήθεια όχι μόνο των φιλάθλων αλλά και οικονομικών παραγόντων και μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Την Παρασκευή 18/07 στις 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Απ. Παύλου, έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων όσων έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με τα κοινά του τόπου τους και όχι απαραίτητα μόνο φιλάθλων, με θέμα συζήτησης για το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, μετά την αποχώρηση του κου Διονύση Βούλγαρη.

Στην συνάντηση θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και κυρίως τον τρόπο λειτουργίας της.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη».