ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1254 φορές

Το πήραν… πατριωτικά στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ!

Δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Αλέξης Αμανατίδης και ο Μάκης Ορδουλίδης φαίνεται πως πήραν… πατριωτικά το θέμα που δημιουργήθηκε στα ΛΕΥΚΑΔΙΑ, όσον αφορά τον κίνδυνο να μην δηλώσουν οι «κυανόλευκοι» συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας!

Έτσι, εδώ και αρκετές μέρες ξεκίνησαν μια προσπάθεια ώστε να βρεθεί διάδοχη κατάσταση, μετά την απόφαση του Γιάννη Καλαϊτζίδη να παραιτηθεί από την προεδρία του συλλόγου.

Βολιδοσκόπησαν κυρίως παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ και την περασμένη Πέμπτη όλοι μαζί συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο ιστορικό σωματείο, δίνοντας ραντεβού για την Κυριακή (20/07) στις 9μμ στο Κοινοτικό Κατάστημα Λευκαδίων, όπου θα πραγματοποιήσουν την γενική συνέλευση του συλλόγου για να εκλέξουν όλοι μαζί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Το σίγουρο πλέον είναι ότι η ομάδα των ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ θα δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο βέβαια θα πάρει μέρος χωρίς να έχει τους υψηλούς στόχους που είχε πέρσι, αφού εκ των πραγμάτων το μπάτζετ θα είναι χαμηλό και ο στόχος θα είναι μια αξιοπρεπής πορεία.

Ήδη οι Αλέξης Αμανατίδης και Μάκης Ορδουλίδης βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, όμως όλα τα θέματα θα «τρέξουν» από βδομάδα και αφού όλα πάνε καλά και εκλεχθεί η νέα διοίκηση.