
- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1007 φορές
Επιστροφή με ντέρμπι για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων
Επιστροφή στα γήπεδα για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022.
Στον δεύτερο όμιλο, δεσπόζει το ντέρμπι του Εδεσσαϊκού με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που θα γίνει στο γήπεδο του Ριζαρίου.
Οι Ημαθιώτες, μετά το εντυπωσιακό κλείσιμο του 2021, όπου πέτυχαν πέντε συνεχόμενες νίκες, θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί και τη νέα χρονιά, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί που τους ανέβασε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Αγωνιστικά, ο Δημήτρης Πρίντζιος έχει να αντιμετωπίσει την σημαντική απουσία του Αποστόλη Λίτσι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ατανάσωφ και Πιπιλιάρη.
Να σημειωθεί ότι στην διάθεση του ικανού τεχνικού θα βρίσκεται και ο νεαρός Κουκουσίτσας (αποκτήθηκε από την Κουλούρα), μιας και εκδόθηκε το δελτίο του.
Τέλος, όσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση και ο προπονητής των Τρικάλων έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στο ήδη υπάρχον ρόστερ και μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, τότε θα προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη.
Γ’ Εθνική (2ος όμιλος) - 11η Αγωνιστική
Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 (15:00)
Εδεσσαϊκός - Μ. Αλεξ. Τρικάλων
Κοζάνη – Θύελλα Σαρακηνών
Ποσειδών Μηχανιώνας – ΑΕΠ Κοζάνης
Ο.Φ. Αγ. Ματθαίου – Κτηνοτροφικός Αστέρας
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αναγ. Γιαννιτσών
Μακεδονικός – ΑΕ Λευκίμμης 1-1 (15/1)
Σχετικά Άρθρα
-
Τι έγινε στα παιχνίδια της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας
-
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ολοκληρώθηκε η 1η φάση - Τα αποτελέσματα και οι ομάδες που προκρίθηκαν
-
Πάλεψε αλλά αποκλείστηκε η Νάουσα – Ήττα 3-2 από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας
-
Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ζωντανή μετάδοση του αγώνα της Νάουσας στη Μηχανιώνα