ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Ηττήθηκε από τον πιο έμπειρο Πανσερραϊκό

Εντός έδρας ήττα με 3-0 γνώρισε η ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ από τον πιο έμπειρο Πανσερραϊκό, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας πολύ καλή επιθετική λειτουργία, κατόρθωσαν να εκμεταλλευτούν τις λάθος τοποθετήσεις στην άμυνα των γηπεδούχων και την απειρία των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ και να φτάσουν στην άνετη επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Μπονέρης, ο οποίος έπειτα από λάθος της «ασπρόμαυρης» άμυνας βγήκε σε θέση τετ α τετ πλάσαρε εύστοχα τον Καϊσίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κοντινή προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Με την συμπλήρωση 45 λεπτών στο πρώτο μέρος ο Γαϊδαρτζής βρέθηκε μόνος προ του Καϊσίδη και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3. 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Καϊσίδης (63’ Παπαλαζαρίδης), Τζέπης (55’ Αργυρίου), Ντένης, Λετίδης (46’ Κουρτίδης), Μπλούκας (46’ Κούκλης), Ηλιάδης (68’ Πέικος), Ζωγράφος (46’ Πατσιαβούρας), Τάνης (22’ λ.τ. Πιέτρα), Λάρρυ (55’ Προκοπιάδης), Βούλγαρης (68’ Σερασκέρης), Τσιούπρος (70’ Τσιντσάρης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μπίμπης, Τριανταφύλλου Δ., Γαλακτερός, Σιάκκας, Κασμερίδης, Τσιμίκας, Τριανταφύλλου Κ., Περπερίδης, Μπονέρης, Παπαστεργίου, Γαϊδαρτζής
Στο Β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι Πολυχρονίδης, Γεωργιάδης, Καψάλης, Κούτλας, Φαγέ, Καντίκ, Γιόβτσεφ, Ρούτσης, Καρακούτης, Σαλαπάτας.