ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έσπασε ρεκόρ 22ετίας ο Σάκης Κανούλας με την ομάδα της Κοζάνης!

Ο πρώην "Βεροιώτης" Σάκης Κανούλας πανηγύρισε την Κυριακή 30 Απριλίου τον τίτλο του πρωταθλητή με την φανέλα της Κοζάνης, στον 2ο Όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ταυτόχρονα αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 20 γκολ.

Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» όμως πέτυχε και κάτι διαφορετικό την φετινή σεζόν, αφού έγινε ο πρώτος παίχτης την τελευταία 22ετία που σκόραρε σε 9 διαδοχικά παιχνίδια, από την 18η αγωνιστική έως και την 26η αγωνιστική, κόντρα σε ΠΑΟΚ Κρηστώνης, ΑΕΠ Κοζάνης, Σβορώνο, Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, Μακεδονικό Φούφα, Πιερικό, Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Ελασσόνα και Εδεσσαϊκό!

Το σερί των οχτώ 9 παιχνιδιών, είναι το καλύτερο στην Γ' Εθνική, είτε ερασιτεχνική είτε επαγγελματική, τα τελευταία 22 χρόνια. Ο επίσης πρώην "Βεροιώτης" Ανδρέας Ανδρούτσος την περίοδο 2000-01 είχε σκοράρει σε 10 διαδοχικά παιχνίδια με τη φανέλα του Πατραϊκού κατακτώντας την κορυφή του πρώτου σκόρερ στη σεζόν με 34 γκολ σε 32 αγώνες, όπως ενημερωθήκαμε από στοιχεία της ΕΠΟ!

Πλέον ο Κανούλας κοιτάζει τους αγώνες μπαράζ της ομάδας του, θέλοντας να βοηθήσει και εκεί μαζί με τους συμπαίχτες του, ούτως ώστε η Κοζάνη να κερδίσει την άνοδό της στην Super League 2!

Πηγή: www.top-sport.gr