ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κλείνει δύο μεταγραφές η Αγ. Μαρίνα - Στο Διαβατό ο αγώνας με Ορεστιάδα!

Στο γήπεδο του Διαβατού θα δώσει τελικά το εξ αναβολής εντός έδρας παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής, με αντίπαλο τον Ορέστη Ορεστιάδας, ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, την Τετάρτη (4/10, 16:00).

Ο λόγος είναι ότι, μετά το θέμα με την πυρασφάλεια, προέκυψε και πρόβλημα με την άδεια στατικότητας του Δημοτικού σταδίου Βέροιας, με αποτέλεσμα να μπει προσωρινά (;) λουκέτο στο μεγαλύτερο γήπεδο του νομού Ημαθίας, το οποίο δήλωσε φέτος σαν έδρα ο "Μέγας".

Έτσι, οι "κυανόλευκοι" θα δώσουν το ματς με την ομάδα της Ορεστιάδας αλλά και το επόμενο με τον Πανθρακικό (Σάββατο 7/10) στο γήπεδο του Διαβατού!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σταύρος Κωστογλίδης αντιμετωπίζει τρία προβλήματα, αφού δεν θα έχει στη διάθεσή του εκτός των στρατευμένων Μουρατίδη και Λίβα, τον τραυματία Μουστάκα (θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική).

Χθες Δευτέρα η ομάδα πραγματοποίησε ένα χαλάρωμα, ενώ σήμερα Τρίτη θα προπονηθεί το απόγευμα στο Διαβατό και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Όσον αφορά τέλος τα μεταγραφικά, η διοίκηση του "Μέγα" είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο Σενεγαλέζο επιθετικό Κριστιάνο Μεντί από τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα κλείσει πιθανότατα και έναν ικανό κεντρικό αμυντικό.