ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Λύγισε" με παίκτη λιγότερο - Άδικη ήττα της Αγ. Μαρίνας στην Ευκαρπία!

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί της Καβάλας ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Νίκη Ευκαρπίας, για την 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Για να φτάσει η ομάδα της Ημαθίας σε αυτή την ήττα χρειάστηκε να βάλει... το χεράκι της η διαιτησία, με τους ανθρώπους του "Μέγα" να έχουν τρομερά παράπονα!

Μόλις στο 15' οι "κυανόλευκοι" πέτυχαν κανονικό γκολ με τον Μουστάκα αλλά ο βοηθός το ακύρωσε ως οφσάιντ!

Στο 54' το σουτ του Ακένα δεν βρήκε στόχο από καλή θέση, ενώ στο 56' οι Ημαθιώτες έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω άδικης αποβολής Νιογκάνα Σο με 2η κίτρινη κάρτα!

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, η ομάδα της Αγίας Μαρίνας συνέχισε να είναι καλύτερη και στο 68' είχε δοκάρι με τον Μεντί, ενώ δύο λεπτά αργότερα νέο σουτ του Μεντί πέρασε μόλις άουτ!

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Βουτυράς που είχε περάσει ως αλλαγή με σουτ στο 78ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος λάθος συνεννόηση στην περιοχή του "Μέγα".

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για τους "κυανόλευκους" ήταν στο 89' με το πλασέ του Ζούρκου να φεύγει μόλις άουτ!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχαηλίδης, με βοηθούς τους Αδραμάνη και Παπαδόπουλο (Σ.Δ. Πέλλας).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ: Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Γουνόπουλος, Ράνδζης, Σουλίδης, Ιβανίδης, Πανυτσίδης, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Έπαιξαν και οι Κοντός, Βουτυράς, Νικολαΐδης, Μπαλαμπανίδης, Κασιούρας.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Ορμανίδης, Ζούρκος, Γιαννόπουλος, Ράδης, Νιογκάνα Σο, Αναστασιάδης, Λέκα (70' Τζαλίλης), Μουστάκας (58' Μεντί), Ακένα, Καραγιάννης (80' Αντωνίου), Σούκιας (58' Τότσκα).