ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Καταδικαστική" εντός έδρας ήττα της Αγίας Μαρίνας από τον Άρη Αβάτου!

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Άρη Αβάτου ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του «Μέγα», ο Αναγνωστόπουλος με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μυλωνά.

Από εκεί και πέρα, έγινε ένα ματς με πολλά λάθη λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου, με τους Ημαθιώτες να προσπαθούν για την ισοφάριση αλλά να μην δείχνουν το απαιτούμενο πάθος και τελικά να γνωρίζουν την ήττα, που πιθανότατα θα είναι και καταδικαστική για την υπόθεση της παραμονής!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Αγρίμης, με βοηθούς τους Ν. Κολιπέτρο και Χρ. Κλεισιάρη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Μυλωνάς, Θεολόγου, Ράδης, Τότσκα, Δημητρούσης (46' Τριανταφυλλίδης), Ακένα, Νιογκάνα, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (75' Αντωνίου), Κοσέογλου (55' Καραγιάννης Β.), Αναστασιάδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Τσάπαρης, Ψεμματάς, Αναγνωστόπουλος (66' Φούντας), Θεολόγου (46' Βαφειάδης), Κοντογιαννίδης (58' Γκιορτζίνης).