ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ήττα με ανατροπή για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας στο Κιλκίς!

Μία ακόμη ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, αυτή τη φορά στο Κιλκίς από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 2-1, για την 20ή αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "κυανόλευκοι" πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν τα κατάφεραν. Προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ, με τον Τριανταφυλλίδη από το σημείο του πέναλτι (η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού μετά από σέντρα του Β. Καραγιάννη) και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να πετύχουν ένα ακόμη τέρμα, με τους Τριανταφυλλίδη και Κοσέογλου που έχασαν κλασικές ευκαιρίες!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχοντας και τον άνεμο υπέρ τους και στο 47' είχαν δοκάρι με τον Ρωμανίδη.

Στο 51' οι Ημαθιώτες έχασαν τρομερό διπλό τετ-α-τετ με τους Τσολάκη και Λέκα, αλλά αντί να γίνει το 0-2, στο 56' οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με φοβερό σουτ του Νίκου που κατέληξε στο "Γ" της εστίας του Μυλωνά!

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 62' η ομάδα της Κρηστώνης έκανε την ολική ανατροπή με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρωμανίδη, για το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βλάχος (Γρεβενών), με βοηθούς τους Γκίτσο (Καστοριάς) και Κωτσόπουλο (Έβρου).

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ (Παμπορίδης):  Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ευθυμιάδης, Αϊβάζης, Μαυροκεφαλίδης, Παυλίδης (65’ Κυρανάς), Κυριακίδης (65’ Τριανταφυλλίδης), Τριφηνόπουλος (78’ Χατζηγεωργίου), Αγαθαγγελίδης, Ρωμανίδης (60’ Παπαδόπουλος), Νίκος (78’ Μακάριος).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Σιαφαρίκας): Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Ράδης, Τότσκα (84' Γαλόπουλος), Δημητρούσης, Τριανταφυλλίδης, Νιογκάνα Σο (46' λ.τ. Τσολάκης), Λέκα, Β. Καραγιάννης (75' Ζαφειρόπουλος), Κοσέογλου (46' Τζαλίλης), Σιδηρόπουλος.