ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε μία... κλωστή κρέμεται η συμμετοχή της ΑΕ Αλεξάνδρειας στην Γ' Εθνική!

Άνθρακες αποδείχθηκε ο θησαυρός στην δεύτερη κατά σειρά γενική συνέλευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας, εκεί όπου οι περισσότεροι μάλλον δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ειπώθηκε ή καλύτερα, κατάλαβαν ότι χωρίς Τάκη Παπαδόπουλο η ομάδα στην Γ Εθνική κατηγορία δεν θα παίξει.

Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος με τις γνώσεις του Παπαδόπουλου, για να τρέξει την ομάδα, αφού χρειάζεται μια σειρά ενεργειών, ώστε η ομάδα να μπορεί να συμμετάσχει στο τρίτο τη τάξει εθνικό πρωτάθλημα μετά από τριάντα τέσσερα χρόνια, αφού την τελευταία φορά που η ποδοσφαιρική ομάδα της Αλεξάνδρειας έπαιξε σε εθνική κατηγορία, ήταν την περίοδο 1989-90, με εξαίρεση την περίοδο 20217-18 που έγινε η λεγόμενη αγορά ΑΦΜ του Διαγόρα Σεβαστής και την δημιουργία του ΑΣ Φίλιππος Αλεξάνδρειας. 

Εξάλλου είναι γνωστό ότι από την ημέρα που ο Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε παραίτηση, το πρώτο που βγήκε στην πιάτσα, ήταν "δεν τρέχει και τίποτα, δηλώνουμε Α ερασιτεχνική και συνεχίζουμε", γεγονός που φανερώνει και το πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι την ευκαιρία που δίνεται στο ποδόσφαιρο και κατ΄επέκταση τον αθλητισμό του δήμου.

Από τους ομιλούντες στην γενική συνέλευση, ξεχώρισε ο Κώστας Ναλμπάντης που ήταν ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή στην προσπάθεια, χωρίς όμως να αναφέρει ποσό με το οποίο θα συμμετέχει, ήταν όμως ειλικρινής στο γεγονός, πως δεν μπορεί να είναι αυτός που θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα, λόγω φόρτου εργασίας.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου θα ακολουθήσει και τρίτη ΓΣ, εκεί όπου θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αφού τα περιθώρια πλέον στενεύουν και η ομάδα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ, μέχρι και τις 19 Ιουλίου.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι από τον δήμο Αλεξάνδρειας δεν παρεβρέθηκε κανένας, γεγονός που δείχνει ότι το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για το ποδόσφαιρο της πόλης και την ευκαιρία που δίνεται στην ομάδα για να αγωνιστεί στην Γ εθνική είναι από μικρό ως μηδαμινό και μάλλον την ανακουφίζει σε μεγάλο βαθμό, να μην συμμετάσχει η ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα…