ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δ. Πρίντζιος για κλήρωση Γ' Εθνικής: "Τους σεβόμαστε αλλά δεν τους φοβόμαστε"

Μετά από αρκετά χρόνια η ΑΕ Αλεξάνδρειας επέστρεψε στα εθνικά πρωταθλήματα και θα αγωνιστεί φέτος στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος έγινε την Παρασκευή (23/9), με τους "πράσινους" να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου.

Σε δήλωσή του στο kerkidasport.gr ο τεχνικός της Αλεξάνδρειας Δημήτρης Πρίντζιος αναφέρθηκε στην κλήρωση και στο ματς της πρεμιέρας, λέγοντας τα εξής:

"Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μας, η ομάδα της πόλης μας η Α.Ε. Αλεξάνδρεια επιστρέφει στη Γ εθνική και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αγωνιστούμε απέναντι στην ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου.

Από την πρώτη στιγμή που γνωρίζαμε ότι θα αγωνιστούμε στο 2ο όμιλο είδαμε ότι απέναντι μας θα συναντήσουμε πολλές ιστορικές ομάδες που έχουν πολύ κόσμο και αγωνιστήκανε στο παρελθόν σε υψηλότερες κατηγορίες!

Σίγουρα το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου είναι τεράστιο για αυτήν την κατηγορία μια ομάδα που αγωνίστηκε με επιτυχία πολλά χρόνια στην Super league 1 αλλά και στην Ευρώπη!

Σεβόμαστε απόλυτα τον Ολυμπιακό Βόλου όπως και όλες τις ομάδες αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν. Θα είναι ένα παιχνίδι που πιστεύω ο κόσμος της Αλεξάνδρειας θα έρθει να μας στηρίξει και να το συνδυάσει με μια όμορφη εκδρομή στη φιλόξενη πόλη του Βόλου".