ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική νίκη της Αλεξάνδρειας επί του Καμπανιακού!

Φιλική νίκη πέτυχε η ΑΕ Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Τετάρτης (4/9) στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, επί του Καμπανιακού που αγωνίζεται στην SL2.

Το σύνολο του Δημήτρη Πρίντζιου έδειξε πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας (αγωνίστηκε και με κάποιους παίκτες από την Κ19), πετυχαίνοντας τρία τέρματα και έχοντας δύο δοκάρια.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, με τους «πράσινους» να σημαδεύουν δύο φορές τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας με τους Δημόπουλο και Πιπιλιάρη!

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 55ο λεπτό, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος έφερε το ματς στα ίσια. Στο 75’ ο Καραγιάννης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Αλεξάνδρειας, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Αρβανιτίδης στο 82’.

Επόμενη φιλικό για τους «πράσινους» το Σάββατο (7/9, 18:00) εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Τόλιος, Καρασαρίδης, Σκούρτης, Τασιόπουλος, Τσιρίδης, Σωτηράκης, Καγκελίδης, Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης, Δημόπουλος, Λίτσι.

Έπαιξαν και οι Ράικος, Μουρούνογλου, Τασιόπουλος Στ., Γκάρας, Καραγιάννης, Αρβανιτίδης, Τούφας, Χλιαρόπουλος, Καψάλης, Βλάχος.