ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισοπαλία από την… άσπρη βούλα για Ολυμπιακό Β. και Αλεξάνδρεια στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής!

Θετική ήταν η πρεμιέρα της ΑΕ Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου να αναδεικνύεται ισόπαλη 1-1 με τον ιστορικό (και τυπικά γηπεδούχο) Ολυμπιακό Βόλου, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που έγινε στο ουδέτερο γήπεδο των Τρικάλων Ημαθίας.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το σημείου του… πέναλτι, με τους Βολιώτες να προηγούνται στο 70’ με τον Γκουντρουμπή και τους Αλεξανδρινούς να ισοφαρίζουν δέκα λεπτά αργότερα με τον Λίτσι!

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν κακό, με τους Βολιώτες να έχουν την εδαφική υπεροχή αλλά να μη μπορούν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη μεσοαμυντική διάταση των «πράσινων», οι οποίο προσπαθούσαν να χτυπήσουν σε κάποια κόντρα χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό σουτ, η Αλεξάνδρεια με τον Δημόπουλο και ο Ολυμπιακός με τον Παπαδάκο, που δεν βρήκαν στόχο και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου 45λέπτου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου μπήκε πιο επιθετικά και στο 49’ ο Πιπιλιάρης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σούταρε από πλάγια θέση αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Δέκα λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Λίτσι βρήκε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ, πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ολυμπιακού, ενώ στο 61’ ο Πιπιλιάρης έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά δεν ήταν καλό και έφυγε άουτ.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 64’ μετά από κόρνερ του Βλάχου ο Λίτσι πήρε  την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Στο 66’ οι τυπικά γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες με διαγώνιο συρτό σουτ του Παπακώστα που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Τόλιου, ο οποίος με την συμμετοχή του σε αυτό το ματς έγραψε ιστορία!

Στο 68’ οι Αλεξανδρινοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αντιπάλου μέσα στην περιοχή της ομάδας του Βόλου, όμως ο διαιτητής υπέδειξε την συνέχεια του αγώνα! Αντίθετα, δύο λεπτά αργότερα ο ρέφερι έδειξε πιο εύκολα την άσπρη βούλα στην άλλη περιοχή, σε χέρι του Τσιρίδη (οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ), με τον Γκουντρουμπή να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να γράφει το 1-0 για τον Ολυμπιακό!

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε περισσότερο, με τον Αρσένη στο 77’ να σουτάρει από καλή θέση αλλά να στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό τον Βλάχο να προσπαθεί να γίνει απειλητικός αλλά να ανακόπτεται σωτήρια.

Στο 80’ ο Δημόπουλος ανατράπηκε από αντίπαλο μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή αυτή τη φορά να δίνει το πέναλτι στην Αλεξάνδρεια και τον Τόλη Λίτσι να το εκτελεί εύστοχα ισοφαρίζοντας μέσα σε πανηγυρισμούς σε 1-1!

Τελευταία φάση στο ματς στο 87’ όταν ο Γκουντρουμπής βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μέσα από στην περιοχή του Τόλιου αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να "κλέψει" τη νίκη για την ομάδα του!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους Κουντουρά και Κλεισιάρη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Στ. Αρσένος): Σιδεράκης, Παπακώστας, Γιαννίτσης, Ζέρης, Καμπέρης, Αρσένης, Μπάλλας (82’ Μπουμπούκης), Ματέα (90' Τσιακίρης), Παπαδάκος, Αναστασίου (51’ Κατσαγεωργίου), Γκουντρουμπής.

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Δ. Πρίντζιος): Τόλιος, Καρασαρίδης (55’ Χλιαρόπουλος), Σωτηράκης, Τασιόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αβραμόπουλος, Καγκελίδης (76’ Καψάλης), Δημόπουλος, Πιπιλιάρης, Λίτσι (84' Σκούρτης).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ…