- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 1430 φορές
Φόβος για ομίλους με λιγότερες ομάδες στη Γ' Εθνική!
Αβεβαιότητα επικρατεί ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δηλώσουν συμμετοχή κάποιες ομάδες, παρά το ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι η 11η Ιουλίου.
Για παράδειγμα το τοπίο είναι θολό για ομάδες όπως ο Αστέρας Βάρης, η Λαμία, ο ΠΑΣ Κόρινθος και η Παναχαϊκή βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.
Αυτό το σκέλος δεν αποκλείεται να επηρεάσει τον προγραμματισμό της ΕΠΟ για τον καταρτισμό των 6 ομίλων με 12 ομάδες.
Εφόσον δεν συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των 72 ομάδων, εξετάζεται το ενδεχόμενο να συμπληρωθούν τα κενά με ομάδες από τα μπαράζ ανόδου μέσω διαβάθμισης θέσεων, με βάση την τελική κατάταξη στους ομίλους.
Σε περίπτωση που και πάλι δεν επιτευχθεί πλήρης κάλυψη των 12 ομάδων ανά όμιλο, δεν αποκλείεται να δούμε ομίλους με λιγότερες ομάδες. Εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει περαιτέρω αλυσιδωτές αντιδράσεις, τόσο αγωνιστικές όσο και οργανωτικές.
Η τελική εικόνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με την ΕΠΟ να προετοιμάζεται για σενάρια έκτακτης ανάγκης και την αγωνία να κορυφώνεται.
mikriliga.com
Σχετικά Άρθρα
-
Συλλυπητήρια ανακοίνωση και αναβολή αγώνα για τις γυναίκες της Βέροιας -
Δυο νεαροί παίκτες από την ΑΕΠ Βέροιας στον Ατρόμητο -
UEFA - Βαθμολογία: Η Ελλάδα απειλεί για τα καλά την Τσεχία μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ολυμπιακού -
Φόρος τιμής στα θύματα της Ρουμανίας: Ενός λεπτού σιγή και μαύρα περιβραχιόνια σε όλα τα γήπεδα







