ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε ένα θαύμα ελπίζει η ΑΕ Αλεξάνδρειας! (φωτό - βίντεο)

Ίσως ο όρος “απογοήτευση” δυστυχώς να φαντάζει επιεικής για να περιγράψει τα συναισθήματα του προέδρου Τάκη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, όσο αφορά την εικόνα της δεύτερης Γενικής Συνέλευσης του καλοκαιριού για την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Αυτή έλαβε χώρα χθες Παρασκευή 4 Ιουλίου 2025 στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας, με ελάχιστη συμμετοχή κόσμου -πάνω κάτω 15 άτομα- που αγαπούν την ομάδα να δίνουν το παρόν. Το κυριότερο όμως όλων, ήταν η παντελής απουσία των προσκεκλημένων βουλευτών του Νομού Ημαθίας και της δημοτικής αρχής της πόλης της Αλεξάνδρειας. Μία κατάσταση όντως αποκαρδιωτική. Τα παραπάνω εξέφρασε στα αρχικά λεγόμενά του ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Παπαδόπουλος, συνεχίζοντας να εξηγεί ότι επί της ουσίας μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει η ομάδα να διατηρηθεί και στη νέα σεζόν, διατηρώντας όλα τα έως τώρα κεκτημένα της τελευταίας διετίας.

Τόνισε για μια ακόμη φορά τη μηδαμινή προσφορά από τον δήμο, αλλά κυρίως την έλλειψη ενδιαφέροντος από νέα άτομα, ώστε να μπουν στη διοίκηση της ομάδας και να τραβήξουν μπροστά. Με όλα τα παραπάνω δεδομένα να παραμένουν αμετάβλητα ως λιμνάζοντα νερά, έκλεισε την ομιλία του εμμένοντας στην ειλημμένη απόφαση να αποχωρήσει άμεσα από το τιμόνι της ομάδας.

Περισσότερα και φωτορεπορτάζ...