ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η Κοζάνη για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική

Με αισιοδοξία, ενότητα και ξεκάθαρους στόχους, ξεκίνησε τη Δευτέρα στο ΔΑΚ Κοζάνης η προετοιμασία του Φ.Σ. Κοζάνη για τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Κατακαλίδης, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Γιώργο Ιωαννίδη, αλλά και τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου, υποδέχθηκαν τους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους τις πρώτες κατευθύνσεις για τη χρονιά που έρχεται. Μετά το καλωσόρισμα και τις ευχές για υγεία και επιτυχίες, η ομάδα πάτησε για πρώτη φορά φέτος το χορτάρι, ξεκινώντας επίσημα το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Ο βασικός κορμός του ρόστερ παραμένει, ως επί το πλείστον, ο ίδιος, διατηρώντας το νεανικό και φιλόδοξο στοιχείο που χαρακτήρισε το Φ.Σ. Κοζάνη και την προηγούμενη σεζόν. Με όρεξη, πείσμα και στόχο την παραγωγή ποιοτικού ποδοσφαίρου, η ομάδα θα επιδιώξει μια άνετη παραμονή και, γιατί όχι, μια όσο το δυνατόν ψηλότερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί, μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου, ενισχυτικές κινήσεις για την απόκτηση τριών επιπλέον ποδοσφαιριστών, που θα προσθέσουν εμπειρία και ποιότητα στο ήδη αξιόλογο σύνολο.

Παράλληλα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνεται η μεγάλη ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου στην αγορά καρτών διαρκείας, γεγονός που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξη και την πίστη του στην προσπάθεια της ομάδας.

Η ομάδα ευχαριστεί θερμά για το ενδιαφέρον και καλεί τον κόσμο να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό τους.

“Η χρονιά που ξεκινά δεν θα είναι εύκολη, όμως με πίστη, ενότητα και τη δύναμη της εξέδρας, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί για μια Κοζάνη δυνατή, ανταγωνιστική και αντάξια της ιστορίας της” καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

πηγή: xronos-kozanis.gr