Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Αλεξάνδρεια: Για το πρώτο "τρίποντο" με Ερμή Εξοχής - Η αποστολή

Αλεξάνδρεια: Για το πρώτο "τρίποντο" με Ερμή Εξοχής - Η αποστολή

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας δίνει την Κυριακή (28/09, 16:00) το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φετινή Γ’ Εθνική, υποδεχόμενη τον Ερμή Εξοχής στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Παρά την ήττα της πρεμιέρας στον Βόλο, οι «πράσινοι» εμφανίζονται με καλή ψυχολογία και υψηλές φιλοδοξίες, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια από νωρίς.

Η αναμέτρηση θεωρείται σημαντική ευκαιρία για τους «πράσινους» να δείξουν τις δυνατότητές τους και να πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου.

Ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης επέλεξε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Κουζουνιας, Τόλιος, Παπαδόπουλος, Μωραϊτάκης Ν., Τάνγκου, Ράικος, Κυριακίδης, Βλάχος, Κωτσιόπουλος, Αβραμόπουλος, Πιπιλιαρης, Σούκιας, Λίτσι, Καραγιάννης, Σωτηράκης, Μπατσι, Μωραϊτάκης Μ., Δημόπουλος, Λιόλιος, Καλάγια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS