ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

 

Τέσσερα νέα πρόσωπα και δύο "αντίο" από το ρόστερ της ΑΕ Αλεξάνδρειας!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο να κινούνται με ταχύτητα για την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας.

Οι «πράσινοι», δείχνοντας τις προθέσεις τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, προχώρησαν ήδη στην ολοκλήρωση τριών σημαντικών μεταγραφών, θωρακίζοντας καίριες θέσεις της ενδεκάδας.

Την φανέλα της Αλεξάνδρειας θα φορούν πλέον ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Χατζόπουλος από την Κοζάνη, ο 16χρονος μεσοεπιθετικός Κουλουκάτσης από τον Άρη Παλαιοχωρίου και ο αμυντικός Παπαδόπουλος από τον Αχιλλέα Τριανδρίας.

Ωστόσο, οι κινήσεις ενίσχυσης δεν σταματούν εδώ, καθώς η ομάδα έχει συμφωνήσει για την απόκτηση ενός πλάγιου αμυντικού που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή, από το ρόστερ της Αλεξάνδρειας υπάρχουν και αποχωρήσεις, με τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο και Δημήτρη Βλάχο να έχουν πάρει την ελευθέρας τους και να αποτελούν παρελθόν από τους «πράσινους».