ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • Γ' ΕΘΝΙΚΗ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1269 φορές

"Βόμβα" με Κώστα Καπετάνο από τη ΝΑΟΥΣΑ!

Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη προχώρησε ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ καθώς απέκτησε τον έμπειρο Κώστα Καπετάνο, προκειμένου να ενισχυθεί εν όψει του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Μια μεταγραφή που δίνει «άλλον αέρα» στην ομάδα της Ημαθίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και η οποία έγινε με κάθε μυστικότητα, αλλά και πλήρη αποτελεσματικότητα.

Το νέο απόκτημα της ΝΑΟΥΣΑΣ, έχει… βαρύ βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες της Α’ και της Β’ Εθνικής. Έχει ύψος 1,76 μ. και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Είναι αδερφός του Παντελή Καπετάνου. Γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1984 στην Πτολεμαΐδα και ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 από τοπικούς συλλόγους. Το 2003 μεταγράφηκε στον Ηρακλή, όπου και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Την σεζόν 2007-08 μεταγράφηκε στον Πανιώνιο και την επόμενη σεζόν στην Κέρκυρα (Β’ εθνική).

Το πρώτο μισό της σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στον Πανθρακικό και τον επόμενο ενάμιση χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου (αρχικά στην Β’ και στη συνέχεια στην Α’ εθνική). Το καλοκαίρι του 2011 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη. Το 2013 επέστρεψε στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕ Καραϊσκάκης στην Γ΄ Εθνική.

Πρόκειται για την τρίτη μεταγραφή που πραγματοποιεί η διοίκηση του ΦΑΣ, μετά την απόκτηση του 19χρονου πλάγιου μπακ Γιώργου Αγγελίδη από τον Πανσερραικό και του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Τρύφωνα Κασμερίδη που αγωνιζόταν στην Καλαμάτα.